Годі й шукати більш дивовижного печива, аніж “Персики”! Вони не тільки сповнять вашу оселю літом, але й неодмінно здивують ніжністю і смаком. Не лякайтесь, готуються “Персики” без жодних труднощів та за лічені хвилини,
зазначають Патріоти України.Для печива:
Для начинки:
Для жовто-помаранчевих “персиків”:
Для червоних “персиків”:
Розігріваємо духовку до 180 градусів та покриваємо деко пергаментом.
Збиваємо вершкове масло із цукром, додаємо ваніль, яйця – усе змішуємо до однорідності. Окремо просіюємо борошно і додаємо розпушувач. Після вмішуємо борошно до рідкої маси. За допомогою столової ложки формуємо половинки “персиків” і випікаємо їх 10 хвилин. Після із плаского боку вирізаємо серединку для начинки. Вирізану частину не викидаємо – знадобиться для крему.
Збиваємо маскарпоне із згущеним молоком, додаємо ром, подрібнюємо залишки печива. Наповнюємо “персики” начинкою і з’єднуємо половинки. А після переходимо до декору.
Засипаємо до однієї миски цукор, до двох інших – готове зафарбоване молоко. Занурюємо печиво спершу у молоко, а після у цукор.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...