Домашнє печиво “Персики” із найніжнішою начинкою. Швидкий та простий рецепт!

Годі й шукати більш дивовижного печива, аніж “Персики”! Вони не тільки сповнять вашу оселю літом, але й неодмінно здивують ніжністю і смаком. Не лякайтесь, готуються “Персики” без жодних труднощів та за лічені хвилини,

зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

Для печива:

  • 400 г вершкового масла;
  • 300 г цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л. ванілі;
  • 1,5 кг борошна+розпушувач.

Для начинки:

  • 250 г маскарпоне;
  • 400 мл згущеного молока;
  • половинка столової ложки рому;
  • 300 г подрібненого печива (крихти);
  • листя м’яти для декору.

Для жовто-помаранчевих “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 50 крапель жовтого харчового барвника;
  • 2 краплі червоного.

Для червоних “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 20 крапель жовтого харчового барвника;
  • 60 крапель червоного.
  • Як приготувати?

Розігріваємо духовку до 180 градусів та покриваємо деко пергаментом.

Збиваємо вершкове масло із цукром, додаємо ваніль, яйця – усе змішуємо до однорідності. Окремо просіюємо борошно і додаємо розпушувач. Після вмішуємо борошно до рідкої маси. За допомогою столової ложки формуємо половинки “персиків” і випікаємо їх 10 хвилин. Після із плаского боку вирізаємо серединку для начинки. Вирізану частину не викидаємо – знадобиться для крему.

Збиваємо маскарпоне із згущеним молоком, додаємо ром, подрібнюємо залишки печива. Наповнюємо “персики” начинкою і з’єднуємо половинки. А після переходимо до декору.

Засипаємо до однієї миски цукор, до двох інших – готове зафарбоване молоко. Занурюємо печиво спершу у молоко, а після у цукор.

Є секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

субота, 14 червень 2025, 18:35

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними, передають Патріоти України. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт...

Ви могли це не знати! Названо помилку, через яку кава виходить несмачною

субота, 14 червень 2025, 13:05

Багато хто варить каву щодня – швидко, за звичкою. Але навіть у такій простій справі є нюанси, які впливають на смак напою. Іноді кава виходить надто гіркою або зовсім без аромату. Причина може бути зовсім неочевидною. Саме на неї найчастіше ніхто не з...