Годі й шукати більш дивовижного печива, аніж “Персики”! Вони не тільки сповнять вашу оселю літом, але й неодмінно здивують ніжністю і смаком. Не лякайтесь, готуються “Персики” без жодних труднощів та за лічені хвилини,
зазначають Патріоти України.Для печива:
Для начинки:
Для жовто-помаранчевих “персиків”:
Для червоних “персиків”:
Розігріваємо духовку до 180 градусів та покриваємо деко пергаментом.
Збиваємо вершкове масло із цукром, додаємо ваніль, яйця – усе змішуємо до однорідності. Окремо просіюємо борошно і додаємо розпушувач. Після вмішуємо борошно до рідкої маси. За допомогою столової ложки формуємо половинки “персиків” і випікаємо їх 10 хвилин. Після із плаского боку вирізаємо серединку для начинки. Вирізану частину не викидаємо – знадобиться для крему.
Збиваємо маскарпоне із згущеним молоком, додаємо ром, подрібнюємо залишки печива. Наповнюємо “персики” начинкою і з’єднуємо половинки. А після переходимо до декору.
Засипаємо до однієї миски цукор, до двох інших – готове зафарбоване молоко. Занурюємо печиво спершу у молоко, а після у цукор.
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...