Домашнє печиво “Персики” із найніжнішою начинкою. Швидкий та простий рецепт!

Годі й шукати більш дивовижного печива, аніж “Персики”! Вони не тільки сповнять вашу оселю літом, але й неодмінно здивують ніжністю і смаком. Не лякайтесь, готуються “Персики” без жодних труднощів та за лічені хвилини,

зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

Для печива:

  • 400 г вершкового масла;
  • 300 г цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л. ванілі;
  • 1,5 кг борошна+розпушувач.

Для начинки:

  • 250 г маскарпоне;
  • 400 мл згущеного молока;
  • половинка столової ложки рому;
  • 300 г подрібненого печива (крихти);
  • листя м’яти для декору.

Для жовто-помаранчевих “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 50 крапель жовтого харчового барвника;
  • 2 краплі червоного.

Для червоних “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 20 крапель жовтого харчового барвника;
  • 60 крапель червоного.
  • Як приготувати?

Розігріваємо духовку до 180 градусів та покриваємо деко пергаментом.

Збиваємо вершкове масло із цукром, додаємо ваніль, яйця – усе змішуємо до однорідності. Окремо просіюємо борошно і додаємо розпушувач. Після вмішуємо борошно до рідкої маси. За допомогою столової ложки формуємо половинки “персиків” і випікаємо їх 10 хвилин. Після із плаского боку вирізаємо серединку для начинки. Вирізану частину не викидаємо – знадобиться для крему.

Збиваємо маскарпоне із згущеним молоком, додаємо ром, подрібнюємо залишки печива. Наповнюємо “персики” начинкою і з’єднуємо половинки. А після переходимо до декору.

Засипаємо до однієї миски цукор, до двох інших – готове зафарбоване молоко. Занурюємо печиво спершу у молоко, а після у цукор.

Народні прикмети на 9 жовтня. Що українці спрадавна вживали цього дня, аби набратися здоров'я на рік

четвер, 9 жовтень 2025, 7:53

9 жовтня за новим церковним календарем (22 жовтня за старим) - день пам'яті апостола Якова Алфеєва. За старим календарним стилем - день пам'яті святого Іоана Богослова. Про апостола відомо небагато. Яків жив у I столітті, був братом апостола і євангелі...

Непомітний "вбивця"? Як насправді ковбаса впливає на організм - ці факти здивують

четвер, 9 жовтень 2025, 7:22

Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...