Домашнє печиво “Персики” із найніжнішою начинкою. Швидкий та простий рецепт!

Годі й шукати більш дивовижного печива, аніж “Персики”! Вони не тільки сповнять вашу оселю літом, але й неодмінно здивують ніжністю і смаком. Не лякайтесь, готуються “Персики” без жодних труднощів та за лічені хвилини,

зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

Для печива:

  • 400 г вершкового масла;
  • 300 г цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л. ванілі;
  • 1,5 кг борошна+розпушувач.

Для начинки:

  • 250 г маскарпоне;
  • 400 мл згущеного молока;
  • половинка столової ложки рому;
  • 300 г подрібненого печива (крихти);
  • листя м’яти для декору.

Для жовто-помаранчевих “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 50 крапель жовтого харчового барвника;
  • 2 краплі червоного.

Для червоних “персиків”:

  • 1 склянка молока;
  • 20 крапель жовтого харчового барвника;
  • 60 крапель червоного.
  • Як приготувати?

Розігріваємо духовку до 180 градусів та покриваємо деко пергаментом.

Збиваємо вершкове масло із цукром, додаємо ваніль, яйця – усе змішуємо до однорідності. Окремо просіюємо борошно і додаємо розпушувач. Після вмішуємо борошно до рідкої маси. За допомогою столової ложки формуємо половинки “персиків” і випікаємо їх 10 хвилин. Після із плаского боку вирізаємо серединку для начинки. Вирізану частину не викидаємо – знадобиться для крему.

Збиваємо маскарпоне із згущеним молоком, додаємо ром, подрібнюємо залишки печива. Наповнюємо “персики” начинкою і з’єднуємо половинки. А після переходимо до декору.

Засипаємо до однієї миски цукор, до двох інших – готове зафарбоване молоко. Занурюємо печиво спершу у молоко, а після у цукор.

Господиням на замітку! Як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі

четвер, 22 травень 2025, 18:38

Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...

Ви часто зважуєтеся неправильно! Основні помилки, про які багато хто не знає

четвер, 22 травень 2025, 16:58

Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...