У магазинах великий асортимент вершкового масла в продажу. Тільки ось знайти серед безлічі товарів масло дійсно вершкове і дійсно натуральне не дуже просто. Та й ціна у такого продукту буде не маленькою. До тогож, багато продуктів, які позиціонують себе як натуральні, такими не є, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете отримати гарантований якісний продукт, зробіть вершкове масло самі. Це не тільки просто, але й швидко.
Покладіть вершки в миску і починаємо їх збивати міксером.
Спочатку збиваємо на швидких оборотах.
Через пару хвилин вершки почнуть густіти.
Ще
через хвилину почне відділятися жир від маслянки. У цей момент обороти
міксера зменшимо, так як маслянка почне розбризкуватися.
Продовжуємо збивати.
Жир все більше відділяється від рідини.
Нарешті, сталося повне розділення вершків на масло і маслянку.
Масло ми зберемо.
У нас вийшло приблизно грам 200 (кількість залежить від жирності вершків) масла і близько 200 мл маслянки.
Масло кілька разів промиваємо в дуже холодній (прямо-таки крижаний) воді, одночасно формуючи грудочку.
Масло вже готове.
Надаємо йому форму.
І кладемо на зберігання в морозилку.
Вершкове масло домашнього виготовлення готове. Використовуємо його всюди, де доречно використовувати масло.
Смачного!
Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...
Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...