Домашнє вершкове масло за 15 хвилин. Смачне, з магазинним - не зрівняється!

У магазинах великий асортимент вершкового масла в продажу. Тільки ось знайти серед безлічі товарів масло дійсно вершкове і дійсно натуральне не дуже просто. Та й ціна у такого продукту буде не маленькою. До тогож, багато продуктів, які позиціонують себе як натуральні, такими не є, передають Патріоти України.

Домашнє вершкове масло за 15 хвилин

Якщо ви хочете отримати гарантований якісний продукт, зробіть вершкове масло самі. Це не тільки просто, але й швидко.

Що потрібно:
вершки 33% - 500 мл

Приготування:
Все, що нам знадобиться - це хороші натуральні жирні вершки (від 33%).





Покладіть вершки в миску і починаємо їх збивати міксером.





Спочатку збиваємо на швидких оборотах.





Через пару хвилин вершки почнуть густіти.



Ще

через хвилину почне відділятися жир від маслянки. У цей момент обороти

міксера зменшимо, так як маслянка почне розбризкуватися.





Продовжуємо збивати.





Жир все більше відділяється від рідини.





Нарешті, сталося повне розділення вершків на масло і маслянку.





Масло ми зберемо.





У нас вийшло приблизно грам 200 (кількість залежить від жирності вершків) масла і близько 200 мл маслянки.



Масло кілька разів промиваємо в дуже холодній (прямо-таки крижаний) воді, одночасно формуючи грудочку.





Масло вже готове.





Надаємо йому форму.





І кладемо на зберігання в морозилку.





Вершкове масло домашнього виготовлення готове. Використовуємо його всюди, де доречно використовувати масло.



Смачного!

Помилка може дорого коштувати! Які кольори принесуть щастя і достаток у 2025 році

вівторок, 26 листопад 2024, 22:10

Напередодні Нового року експерти з техніки фен-шуй традиційно дають поради щодо того, яку кольорову гаму краще обрати для зустрічі свята. У спеціальній діаграмі Paht Chee кожного року п'ять ключових сфер життя представлені п'ятьма елементами: земля, ме...

Все просто! Як приготувати соєвий соус у домашніх умовах

вівторок, 26 листопад 2024, 17:07

Соєвий соус, ймовірно, є найвідомішою та комплексною азіатською кухнею у світі. Немає людини, яка не пробувала його як приправу до знаменитих суші і роллів або різних м’ясних та овочевих страв, а також як компонент заправок і маринадів. Він надає автен...