Всі ми знаємо про існування йогуртниці, проте мало хто знає, що це один з найбільш непотрібних кухонних приладів, бо домашній йогурт завжди можна приготувати в каструлі, передають Патріоти України.
Для цього нам знадобляться всього два інгредієнта - безпосередньо, молоко в кількості п'яти літрів і дріжджі - 3 чайні ложки. Приготування починається з коров'ячого продукту, який потрібно довести до кімнатної температури і перелити в каструлю. Молоко потрібно довести до кипіння на середньому вогні і варити протягом 15 хвилин.
Потім зняти з вогню, розлити по банках і залишити остигати до 45 градусів.Температуру контролюйте за допомогою кухонного термометра. Потім беремо в окрему миску по столовій ложці молока з кожної банки і додаємо туди дріжджі - перемішуємо. Коли дріжджі розчиняться, розливаємо рівномірно по банках отриману масу, а потім накриваємо банки паперовими рушниками. Це ще не все, адже зверху потрібно поставити кришки, але не закручувати їх.
Залишається тільки накрити банки декількома рушниками, залишити на ніч при кімнатній температурі і вуаля - домашній йогурт готовий. Щоб він не зіпсувався, зберігаємо в холодильнику і використовуємо, як хочемо. Він відмінно підходить до вівсянки на сніданок.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...