Найкращий і швидкий спосіб приготування домашнього майонезу, передають Патріоти України.
Після того як ви спробуєте цей рецепт ви більше ніколи не будете купувати магазинний майонез! Тільки натуральні інгредієнти! Ні якої хімії!
Смак ваших салатів з домашнім майонезом буде просто чудовим!
Після приготування ви отримаєте 7 порцій
Час приготування: 5 хвилин
ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця (перепелині) 10 шт
Олія (рафінована) 350-400 мл
Гірчиця 1 ст.л
Цукор 0.5 ч.л
Сіль 1/3 ч.л
Оцет (яблучний 6%) або сік лимона 1 ст.л
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
В пів літрову банку кладемо яйця, гірчицю, цукор і сіль.
Важливо що б яйця були холодними !!! Опускаємо блендер в банку і заливаємо рафіновану соняшникову олію.
Збиваємо майонез на турбо швидкості або максимальної швидкості блендера. Важливо блендер спочатку розгойдувати з одного боку в сторони і потім повільно піднімати в гору.
Додаємо яблучний оцет або сік лімона.Домашній майонез готовий. Смачного!
Існує багато способів, до яких вдаються люди, аби скинути зайву вагу. Одним із популярних методів вважають корекцію раціону.Однак потенційною проблемою змін харчування може бути надмірне обмеження калорій та поживних речовин, що може підвищувати ризики...
Щоденне вживання полуниці може мати як позитивні, так і потенційно негативні наслідки — залежно від кількості, способу споживання та індивідуальних особливостей організму. Ось основні аспекти, передають Патріоти України.