Домогосподарка показала "правильний" спосіб надягати халат, котрий "змінить все життя" жінки (відео)

Жінка показала "правильний" спосіб надягати халат. Цей лайфхак "змінить ваше життя" (відео)

Користувач TikTok на ім'я Емма поділилася недавно своїм відкриттям про те, як потрібно "правильно" зав'язувати домашній халат. Жінка зізналася, що нове знання змінило її життя. Відео з "правильним" способом Емма розмістила на своїй сторінці в TikTok, зазначають Патріоти України.

"Мені здається, що я прожила останні 28 з половиною років свого життя в якійсь зіпсованої симуляції. Тому що я подивилася відео, в якому розповідають про те, як потрібно правильно зав'язувати свій халат, а насправді ви це робили неправильно", - розповіла Емма.

Вона продемонструвала спочатку спосіб зав'язування халата, яким користується більшість людей.

Пояс халата пропускають через петлі й всю талію, а потім зав'язують спереду. При цьому халат часто розв'язується.

І ніхто не міг придумати раніше іншого способу зав'язування пояса халата так, щоб він не розв'язувався.

"Замість цього вам потрібно витягнути ремінь спереду, зачепити за петлі й зав'язати. Дозвольте і ви - це змінило моє життя", - поділилася Емма лайфхаком.

Відео дуже швидко стало вірусним і його подивилися понад 250 тисяч разів, а лайків Емма зібрала вже понад 20 тисяч.

Також люди активно коментують відео і відзначають, що старий спосіб зав'язування пояса демонструють у всіх рекламах і магазинах. І це не працює.

Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Щоб пішло на користь: Топовий експерт назвав правильний час для першої чашки кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:40

Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...