Допомагає позбутися поширеної проблеми! Навіщо у холодильник ставити соду

Найпоширенішою проблемою на кухні є неприємний запах у холодильнику. Зараз, коли українці часто залишаються без електроенергії, виникає більше ризиків, що продукти зіпсуються. Розповідаємо, як сода допомагає позбутися неприємного запаху, передають Патріоти України.

Навіщо соду ставити у холодильник: дієвий лайфхак

Господині рекомендують спеціальним розчином з домашніх компонентів промити полиці холодильника, а вже потім ставити соду. Щоб приготувати розчин, вам знадобиться:

  • оцет (9%) із водою 1:2
  • 0,5 л води
  • 2 ст. л. харчової соди

Інгредієнти змішайте та вимийте ними холодильник. Після цього рекомендується поставити на полицю 100 г соди у склянці. Така хитрість допоможе позбутися неприємних запахів, однак змінювати соду потрібно раз у місяць.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...