Допоможе один дешевий інгредієнт! Як зробити, щоб риба не прилипала і не розвалювалася на сковороді

Багато господинь не люблять готувати рибу, оскільки вона розвалюється, передають Патріоти України.

Але з таким способом, ваші страви з риби стануть смачними. Гурмани дуже люблять смажену рибу з лимоном. Саме цей інгредієнт чудово поєднується з різними видами риби. А ще, в рибі дуже багато корисних мікроелементів: калій, залізо, фосфор.

Щоб всі ці корисні вітаміни не зникли та ви насолодилися чудовим смаком риби, варто знати невеликі хитрощі. Ніколи не готуйте рибу без солі. Якщо риба прилипає до сковороди, то ви можете зіпсувати, і блюдо, і сковорідку.

Як посмажити рибу: щоб не пригоріла і не приставала до сковороди

Перед тим, як налити на сковороду рослинне масло, додайте пару крапель лимонного соку. Цей дешевий спосіб дозволить рибі не тільки не розвалитися, але і додасть смаку. Щоб риба не прилипала до сковороди, потрібно додати трішки звичайної солі.

Смажена риба в маслі з лимоном - рецепт

Вам потрібно:

  • Філе хека або минтая - 3 шт
  • Вершкове масло
  • Борошно
  • Лимон - 3 часточки
  • Кріп

Рибу розморозити, видалити кісточки та помити.

Просіяти 3 столові ложки борошна та обваляти рибу з двох сторін.

Розтопити 50 грам вершкового масла та додати лимонний сік.

Розігріти сковороду та обсмажити на вершковому маслі рибу з 2 сторін.

Розігріти духовку до 160 градусів.

Дістаємо рибу та перекладаємо кожен шматочок в фольгу. Посипаємо сіллю та додаємо часточки лимона.

Загорнути рибу та відправити на 15 хвилин в духовку.

Дістаємо рибу та посипаємо рубаною зеленню.

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...

Це може здивувати! Як вживання алкоголю впливає на ризик розвитку раку

середа, 22 січень 2025, 8:59

В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...