Допоможе один дешевий інгредієнт! Як зробити, щоб риба не прилипала і не розвалювалася на сковороді

Багато господинь не люблять готувати рибу, оскільки вона розвалюється, передають Патріоти України.

Але з таким способом, ваші страви з риби стануть смачними. Гурмани дуже люблять смажену рибу з лимоном. Саме цей інгредієнт чудово поєднується з різними видами риби. А ще, в рибі дуже багато корисних мікроелементів: калій, залізо, фосфор.

Щоб всі ці корисні вітаміни не зникли та ви насолодилися чудовим смаком риби, варто знати невеликі хитрощі. Ніколи не готуйте рибу без солі. Якщо риба прилипає до сковороди, то ви можете зіпсувати, і блюдо, і сковорідку.

Як посмажити рибу: щоб не пригоріла і не приставала до сковороди

Перед тим, як налити на сковороду рослинне масло, додайте пару крапель лимонного соку. Цей дешевий спосіб дозволить рибі не тільки не розвалитися, але і додасть смаку. Щоб риба не прилипала до сковороди, потрібно додати трішки звичайної солі.

Смажена риба в маслі з лимоном - рецепт

Вам потрібно:

  • Філе хека або минтая - 3 шт
  • Вершкове масло
  • Борошно
  • Лимон - 3 часточки
  • Кріп

Рибу розморозити, видалити кісточки та помити.

Просіяти 3 столові ложки борошна та обваляти рибу з двох сторін.

Розтопити 50 грам вершкового масла та додати лимонний сік.

Розігріти сковороду та обсмажити на вершковому маслі рибу з 2 сторін.

Розігріти духовку до 160 градусів.

Дістаємо рибу та перекладаємо кожен шматочок в фольгу. Посипаємо сіллю та додаємо часточки лимона.

Загорнути рибу та відправити на 15 хвилин в духовку.

Дістаємо рибу та посипаємо рубаною зеленню.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...