Допоможе один дешевий засіб: Як відчинити двері машини, якщо вони примерзли

Зима не приносить радість лише тим, хто має автомобіль і зранку має виїхати на роботу. У першу чергу треба відкрити двері машини, а вже потім прогріти її, щоб розтанув лід на лобовому склі, передають Патріоти України.

Однак, у більшості випадків, двері можуть примерзнути. Цієї проблеми можна уникнути, якщо використати досить простий, недорогий та швидкий лайфхак, як розповів блогер @ChrisFix.

Засіб, який допоможе автомобілістам

Спрей на основі силікону. Він змащує деталі та відштовхує воду, а коштує при цьому досить недорого. За допомогою насадки з трубочкою розпилити спрей всередину замка. Після того треба вставити та дістати ключ кілька разів.

Якщо двері примерзли до рами, то для успішного відчинення необхідно спочатку розморозити весь лід. Також заздалегідь можна запобігти появи льоду на дверях — силіконовий спрей треба нанести на серветку і натерти засобом всю поверхню гумового ущільнювача. Таким методом можна обробити всі деталі дверей. Варто зауважити, що одна така обробка дверей силіконовим спреєм протримається всю зиму.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...