Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають Патріоти України.
Є один перевірений метод, який допоможе вам завжди гарно готувати рибу. Вам потрібно підготувати кілька скибок лимону.
Не наливайте на сковороду одразу олію. Поставте її на вогонь та покропіть лимонним соком. А потім вже олію. Цей лайфхак допоможе рибі не лише тримати нормальну форму, але й не липнути до поверхні.
Смачна та апетитна риба тепер зовсім не проблема. Завжди майте під рукою лимон. Він врятує страву від негараздів.
Здавна наші предки вірили, що сни, які наснилися в ніч проти 22 лютого, є віщими. Але вони збудуться протягом півроку.
Хліб – це один із найпоширеніших продуктів у раціоні багатьох людей. Його смак, аромат і універсальність роблять його незамінним як для швидких перекусів, так і для повноцінних страв, передають Патріоти України. Однак, надмірне споживання хліба може ма...