Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають Патріоти України.
Є один перевірений метод, який допоможе вам завжди гарно готувати рибу. Вам потрібно підготувати кілька скибок лимону.
Не наливайте на сковороду одразу олію. Поставте її на вогонь та покропіть лимонним соком. А потім вже олію. Цей лайфхак допоможе рибі не лише тримати нормальну форму, але й не липнути до поверхні.
Смачна та апетитна риба тепер зовсім не проблема. Завжди майте під рукою лимон. Він врятує страву від негараздів.
Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...
Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...