
Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають Патріоти України.
Є один перевірений метод, який допоможе вам завжди гарно готувати рибу. Вам потрібно підготувати кілька скибок лимону.
Не наливайте на сковороду одразу олію. Поставте її на вогонь та покропіть лимонним соком. А потім вже олію. Цей лайфхак допоможе рибі не лише тримати нормальну форму, але й не липнути до поверхні.
Смачна та апетитна риба тепер зовсім не проблема. Завжди майте під рукою лимон. Він врятує страву від негараздів.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...