2 травня українці святкуватимуть Великдень 2021. І однією з найважливіших складових традиційного великоднього кошика є м'ясо - для святкового столу воно повинно бути просто ідеальним. Для цього краще взяти підчеревок або стегно. Кількість вибирати вам, наприклад, для чотирьох персон вистачить 1 кг, передають Патріоти України.
Рецепт м'яса, запеченого в тісті за давнім українським рецептом, дали в програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна". Щоб приготувати м’ясо за традиційним українським рецептом, слід спершу замісити прісне тісто. Для цього потрібно змішати 300 г борошна, дрібку солі, 100 мл води і кілька ложок рослинної олії. Воно має бути за консистенцією трохи тугим.
М’ясо промити під проточною водою, промокнути серветками, зробити надрізи, в які запхнути шматочки лаврового листя і часнику. А далі щедро натерти шмат м’яса спеціями за смаком.
Розкатати тісто якомога тонше і загорнути в нього м’ясо. Далі зробити в тісті кілька отворів. Викласти на деко і запікати в духовці при температурі 230 градусів протягом години, далі знизити температуру до 180, а ще через годину - до 160-ти.
Через 3 години дістати страву з духовки і зробити невеликі надрізи, щоб витік зайвий жир, і можна розкривати хлібину - м’ясо готове. Така страва стане справжньою прикрасою великоднього кошика, якщо покласти її біля паски, писанок і сала.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...