Допоможе звичайний дезодорант: Хитрий лайфхак, як запобігти натиранню ніг у літньому взутті на босу ногу

В спеку хочеться ходити в легкому, відкритому взутті. Проте, часто саме влітку проблеми з натиранням ніг стають максимально гостро. Навіть найзручніші босоніжки можуть натирати в місцях дотику шкіри з ремінцями, а мозолі з'являються дуже швидко. Однак існує простий спосіб уникнути цих проблем, передають Патріоти України.

Як позбутися тертя і мозолів

Вам допоможе звичайний твердий дезодорант. Мало хто знає, та цей засіб не лише для пахв і від поганого запаху! Він також може стати вашим рятівником від натирання літніх балеток, босоніжок та мокасин.

Якщо проблема натирання для вас особливо актуальна, перед виходом з дому ретельно помийте і просушіть ноги. Щедро нанесіть дезодорант на чисту суху шкіру ніг в тих місцях, де зазвичай натирає взуття. Це допоможе зменшити потовиділення, а отже, й тертя. Покладіть дезодорант в сумочку чи рюкзак — якщо впродовж дня шар стреться, можна поновити його.

Також для взуття з відкритим носиком або літнього закритого взуття можна використовувати дитячу присипку.

Народні прикмети на 2 липня: У день Берегині краще не планувати далеку поїздку. Традиції та заборони свята

вівторок, 2 липень 2024, 7:05

2 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - Покладення ризи Пресвятої Богородиці, яке відбулося у Влахерні. 2 липня за старим календарним стилем згадують святого мученика Зосиму Аполлоніадського. Також за старим календарем триває Петрі...

Це така смакота! Найсмачніший печінковий торт, який точно не буде гірчити - є один секрет

вівторок, 2 липень 2024, 6:30

Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передаю...