Вузькі джинси, бічний проділ і смайлики - покоління Z охрестило майже всі тенденції, що полюбилися світу, як cheugy - застарілі, базові і "протилежні модним". І здається, в цей список потрапило і світле волосся. Дана тенденція пронеслася по світових салонах краси і вже помітна по багатьом знаменитостям, включаючи Хейлі Бібер, Джіджі Хадід і Кару Делевінь, які відмовилися від своїх світлих локонів на користь більш темного кольору, передають Патріоти України.
Пропонуємо ближче дізнатися, що входить в поняття "дорога брюнетка". На думку стилістів, бути повністю блондинкою вже не актуально. Сьогодні можна вибрати один з двох стильних варіантів: більш природні нейтральні кольори або модні і яскраві кольори. Причина тому, в першу чергу, - бажання зберегти здоров'я і красу волосся.
"Покоління Z більше прагне до природності, приймає структуру волосся, грає з нею і робить життя набагато простіше", - говорить стиліст по волоссю Маріано Руїс. Як відомо, інтенсивне освітлення волосся - досить травматичний процес. Незважаючи на те, що на ринку є безліч продуктів для підвищення міцності локонів, з часом майже всі блондинки зтикаються з ламкістю волосся.
Однак є й інша думка. Стиліст по волоссю Джейсон Коллієр стверджує, що застаріли лише певні техніки, такі як "відблиски" і балаяж. "Бути блондинкою все ще в моді, - сказав він. - Немодними стають, скоріше, техніки, такі як відблиски і переходи, так як вони вимагають певного догляду, а люди схиляються до більш простих в обслуговуванні стилів".
Майстер згоден з тим, що природність стає все більш модною і що клієнти відчувають себе більш впевнено з рідним кольором волосся. Але не може говорити про приплив клієнтів-брюнеток.
"Серед моїх клієнтів насправді збільшилася кількість тих, хто хоче стати блондинкою", - сказав він. Також додавши, що в зимові місяці люди схильні вибирати більш темні і багаті тони... Але після кількох останніх локдаунів часто шукають більш невибагливий стиль фарбування.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...