
Нові дані шокують: аспартам, сахарин, ацесульфам калію, еритритол, ксиліт і сорбіт, які містяться у мільйонах дієтичних продуктів, можуть прискорювати старіння мозку, Патріоти України.
Дослідження показало, що люди, які споживали ці підсолоджувачі регулярно, демонстрували прискорене зниження пам’яті, мови та мислення — приблизно на 1,6 роки швидше, ніж ті, хто їх уникали.
Вчені з Бразилії спостерігали понад 12 000 дорослих протягом 8 років. Навіть одна банка дієтичної коли на день могла вплинути на когнітивні функції.
«Результати свідчать: те, що ми їмо у середньому віці, може впливати на здоров’я мозку протягом багатьох років», — пояснює доктор Томас Монро Голланд з Університету Раша в Чикаго.
Дослідники також протестували натуральний підсолоджувач тагатозу, який не виявив негативного впливу на мозок, що робить його безпечнішою альтернативою.
Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...
Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...