Якщо є проблема зі стрибками тиску, її варто вирішувати негайно, щоб вона не спровокувала хвороби серця, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Лікарі наголошують, що правильне харчування допомагає попередити проблеми зі стрибками тиску. Деякі продукти підвищують рівень бляшок у крові, які забивають судини, а деякі, навпаки, очищають і розслаблюють їх. До продуктів, які корисні за проблем із високим тиском, відноситься чорний кунжут. За рахунок вмісту магнію, ці чорні зернятка допомагають розслаблювати стінки судин, знижуючи тиск. Також спеція містить поліненасичені жирні кислоти, які нівелюють підвищення "поганого" холестерину в крові.
Кунжут – це насіння однорічної рослини, батьківщиною якої вважається Індія. Чорний кунжут має різкий аромат і гоструватий присмак, тому його використовують у кулінарії, як приправу до м’ясних страв і салатів.
Лікарі застерігають від надмірного вживання чорного кунжуту. По-перше, воно досить калорійне, тому можна набрати зайву вагу. По-друге, спеція може стати причиною утворення каменів у нирках.
Від мігрені страждають мільйони людей, і це серйозно впливає на якість їхнього життя. Хоча сучасна медицина переважно лікує симптоми знеболювальними, є способи полегшити біль природними методами та змінами у способі життя. Вони можуть зменшити частоту ...
Солодощі - вороги дієти? Не завжди! Часто все залежить від вибору, передають Патріоти України. Замість шоколадного батончика краще обирати фрукти — але не будь-які. Деякі з них не лише втамовують солодку жагу, а й допомагають схуднути, прискорюють обм...