
Якщо є проблема зі стрибками тиску, її варто вирішувати негайно, щоб вона не спровокувала хвороби серця, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Лікарі наголошують, що правильне харчування допомагає попередити проблеми зі стрибками тиску. Деякі продукти підвищують рівень бляшок у крові, які забивають судини, а деякі, навпаки, очищають і розслаблюють їх. До продуктів, які корисні за проблем із високим тиском, відноситься чорний кунжут. За рахунок вмісту магнію, ці чорні зернятка допомагають розслаблювати стінки судин, знижуючи тиск. Також спеція містить поліненасичені жирні кислоти, які нівелюють підвищення "поганого" холестерину в крові.
Кунжут – це насіння однорічної рослини, батьківщиною якої вважається Індія. Чорний кунжут має різкий аромат і гоструватий присмак, тому його використовують у кулінарії, як приправу до м’ясних страв і салатів.
Лікарі застерігають від надмірного вживання чорного кунжуту. По-перше, воно досить калорійне, тому можна набрати зайву вагу. По-друге, спеція може стати причиною утворення каменів у нирках.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...