Доступні всім: Дієтолог вказала на продукти, які допомагають уникнути почуття голоду

Дієтолог вказала на продукти, які допомагають уникнути почуття голоду

Селера та яблука є кращими рослинними продуктами для схуднення. Про це виданню Daily Mirror заявила дієтолог Анекуа Годарт, передають Патріоти України.

Годарт назвала селеру унікальним продуктом для тих, хто сидить на дієті, оскільки вона містить менше калорій, ніж потрібно організму для її перетравлення. Крім цього, вона – гарне джерело антиоксидантів та допомагає уникнути почуття голоду, продовжила Годарт.

Вона уточнила, що селера багата на бета-каротин і флавоноїди, які зменшують запалення в травній системі та навіть запобігають таким захворюванням, як рак.

Ще одним хорошим варіантом для тих, хто худне, Годарт вважає яблука. За її словами, у них багато клітковини та пектинів, які допомагають регулювати засвоєння жиру в організмі.

«А у ягодах, таких як полуниця, чорниця та малина, мало цукру, але багато антиоксидантів та клітковини, що робить їх ідеальними для задоволення потягу до солодкого», — додала експерт.

Нарешті Годарт порадила додати до раціону броколі, цвітну капусту та огірки. Вона зазначила: завдяки тому, що в них багато води, клітковини та майже немає калорій, вони дають відчуття ситості, але не призводять до набору ваги.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.