Доступні всім! Лікарка назвала три засоби, які помітно омолоджують шкіру

Доктор Санія Махмуд назвала виданню Express три засоби, які омолоджують шкіру. У першу чергу вона порадила використовувати ретинол як догляд за обличчям, передають Патріоти України.

«Він має багато переваг, включаючи мінімізацію появи тонких ліній та зморшок, а також покращення текстури та тону шкіри. Також ретинол бореться з пігментацією та прищами, проте перед його застосуванням необхідно проконсультуватися з фахівцем», – попередила Махмуд.

Крім цього, за словами медика, запобігти першим ознакам старіння у вигляді плям і зморшок допоможе протисонцевий крем. «Засіб із SPF-захистом сьогодні є найважливішим продуктом для догляду за шкірою будь-якої пори року для підтримки її здоров'я у довгостроковій перспективі», — пояснила вона.

На закінчення Махмуд включила в список інгредієнтів, що омолоджують, продукти з вітаміном С. «Це відмінний інгредієнт, який допомагає зменшити пігментацію та освітлити загальний тон шкіри», — уточнила вона на закінчення.

Це така смакота! Банановий торт без випічки

понеділок, 20 травень 2024, 12:58

Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива "Савоярді" та ніжним заварним кремом. ІНГРЕДІЄНТИ:. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:. Крок 1. Підготувати необхідні продукти: молоко, готову сум...

А ви це знали? Деякі цитрусові змінюють дію ліків - лікар розповів про неочікувану проблему

понеділок, 20 травень 2024, 12:30

Насправді це досить цікава тема, яка, на жаль, дещо недооцінена. Виявляється, грейпфрутовий сік може взаємодіяти з низкою ліків. Це антидепресанти, ліки проти високого тиску, антибіотики та ліки для розрідження крові, пояснює сімейний лікар Михайло Цюр...