Доступний кожному: Британські лікарі знайшли відмінний спосіб запобігти розвитку раку

Зміцнити імунну систему і навіть запобігти розвитку онкології можна, якщо слідувати деяким правилам. Так вважає британський фахівець в області регенеративної медицини і лікар Амір Кхан, повідомляють Патріоти України із посиланням на Express.

За його словами, для цього необхідно частіше відвідувати парки або гуляти на природі за містом. Доктор пояснив: рослини виробляють хімічні речовини фітонциди, що володіють антибактеріальним і протигрибковим ефектом. Якщо такі речовини потрапляють в організм людини при вдиханні, вони допомагають їй боротися з різними вірусами. Більш того, вони мають антиракові властивості, стверджує Кхан.
Експерт посилається на результати дослідження за участю 19 тис. жителів Великобританії. Було проведено опитування - в учасників запитували про час відпочинку, який вони проводять на природі, також експерти оцінювали стан їх здоров'я. Підсумки дослідження показали, що люди, які проводять в парку не менше 120 хвилин на тиждень, більш витривалі, мають міцне психологічне і фізичне здоров'я, а ті, хто займаються на природі спортом хоча б протягом п'яти хвилин на день - частіше перебувають у гарному настрої і мають високу самооцінку.

Не відірватися! Як приготувати соковиту яловичину в духовці

понеділок, 29 квітень 2024, 15:07

Яловичина - м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині, передають Патріоти України. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та сокови...

У це вірили наші предки: Які прикмети попереджають про лихо та небезпеку

понеділок, 29 квітень 2024, 14:56

Найпопулярніші прикмети, які попереджають про погане, передають Патріоти України. Багато хто оминає кути стола, не передає речі через поріг чи уникає чорного кота. Все це народні вірування, які передаються від покоління до покоління. . Народні віруванн...