Доступний усім: Вчені назвали можливий спосіб на 70% знизити ризик зараження коронавірусом

Вентиляція повинна бути якісною, оскільки погане провітрювання навпаки підвищує ризик заразитися.

Британські вчені виявили спосіб знизити ймовірність зараження коронавірусом на 70% – це ретельне провітрювання. Про це йдеться на сайті уряду Великобританії, передають Патріоти України.

Дослідники з Університету Лідса заявили, що гарна вентиляція різко знижує ймовірність зараження. Вчені порадили регулярно відкривати вікна на 10-15 хвилин протягом усього дня й забезпечити постійний доступ невеликої кількості свіжого повітря в приміщення.

При цьому вентиляція повинна бути якісною, оскільки погане провітрювання навпаки підвищує ризик заразитися. Повітря повинно надходити з вулиці, а не просто циркулювати всередині будівлі, наголосили дослідники.

Варто включити в раціон! Фітнес-тренерка назвала головні продукти для схуднення

четвер, 25 квітень 2024, 8:24

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...

Дізнайтеся свій рівень незалежності - простий тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 8:09

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який дозволить вам дізнатися про себе щось нове. У цьому короткому тесті ви дізнаєтеся свій рівень незалежності, передають Патріоти України. Подивіться на зображення та визначить, у якій позиції ви зазви...