Доступний всім! Названо чудо-напій, який руйнує холестеринові бляшки і допомагає схуднути

Якщо включити цей тонізуючий напій до свого раціону, можна позбутися зайвої жирової тканини в зоні живота і стегон, омолодитися та нівелювати ризики онкології, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Це зелений чай, який п’ють як зранку, так і ввечері. Він не лише допомагає схуднути, також має купу корисних властивостей для всіх систем організму.

Яка користь зеленого чаю для схуднення

Напій здатен пришвидшувати метаболізм, бо містить біологічно активні сполуки – катехіни та кофеїн. Ці речовини допомагають спалювати зайву жирову тканину у зоні живота і стегон за рахунок пришвидшення процесів окислення жиру.

Лікарі рекомендують включати зелений чай до дієти, тоді напій дійсно допомагатиме швидко позбутися жирової тканини на животі. Найбільша доза катехінів, які прискорюють спалення вісцерального жиру, міститься у чаї матча.

Яка ще користь зеленого чаю для здоров’я

  • Покращує здоров’я серця й судини. Зелений чай робить судини більш еластичними, руйнує холестеринові бляшки, захищає від інсульту.
  • Омолоджує. За рахунок вмісту вітамінів групи В чай допомагає зберегти молодість та пружність шкіри. Вітамін Е сприяє регенерації клітин шкіри, робить її еластичною та сяючою. Зелений чай також виступає у ролі нейропротектора, який запобігає старінню мозку.
  • Протизапальна дія. Зелений чай можна використовувати як жарознижувальний та кровоспинний засіб. Його п’ють також для того, щоб пришвидшити загоєння ран, він добре впливає на регенерацію тканин.
  • Захищає від онкології. Напій містить поліфеноли, які мають антиоксидантний ефект, тому не дають розвиватися раковим клітинам.
Джерело: ТСН.ua

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...