Доступний всім: Названо напій, який може вберегти від хвороби Альцгеймера


Китайські вчені під час дослідження прийшли до висновку, що зелений чай за своїми властивостями може запобігти виникненню хвороби Альцгеймера. На думку дослідників, вживання чаю мінімальної ферментації здатне поліпшити пам'ять людини і полегшити її навчання, передають Патріоти України.

"Китайські вчені прийшли до висновку, що споживання зеленого чаю може допомогти запобігти хворобі Альцгеймера", - повідомляє інформаційне агентство Сіньхуа з посиланням на дані вчених.

У матеріалі вказується, що дослідники Ангуйського сільськогосподарського університету і Китайського університету науки і технологій прийшли до висновку, що зелений чай здатен полегшити процес навчання людини, а також поліпшити пам'ять.

"Дослідження надає теоретичні основи виявлення механізмів попередження хвороби Альцгеймера шляхом споживання чаю", - зазначає агентство, підкреслюючи, що дослідницька робота раніше була опублікована в журналі Дослідження молекулярного харчування та продовольства.

Нагадаємо, раніше лікар-дієтолог, доктор медичних наук Михайло Гінзбург заявив, що людям, організм яких чутливий до кофеїну, зелений чай пити небажано. Зелений чай містить кофеїн, що може призвести до підвищення тиску у людей.

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...