Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавитись саме другим варіантом, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі та досвідчені кулінари знають, що це дуже цікавий та цінний інгредієнт. Олія вже є ароматизована та має характерний рибний смак, тож з нею можна приготувати смачну намазку на хліб.
Вам потрібні такі:
Все максимально просто. Всі інгредієнти закладаєте в блендер і збиваєте в одну масу. Намазка готова. Тепер на скибку хліба наносите паштет та смакуєте. Прикрасьте зеленню чи свіжими овочами. Смачного!
Важкі ковдри вже кілька років активно рекламують як засіб від стресу та тривожності. Виробники переконують, що вони здатні забезпечити якісний сон і відчуття безпеки, подібне до обіймів, передають Патріоти України. Їхня популярність різко зросла, коли ...
З нагоди Міжнародного дня собаки було опубліковано нове дослідження, яке розкриває найрозумніші породи, передають Патріоти України. Його провела британська організація Dog Friendly Retreats. "Оскільки все більше сімей вирішують подорожувати та відпочив...