Натирання огірків сіллю - одна з найдавніших технік, яка досі широко використовується в домашній кулінарії, передають Патріоти України.
Це дуже популярно в певних колах, а деякі про це навіть не чули. Розглянемо три ключові причини натирання огірків сіллю.
Огірки містять багато води, і сіль допомагає витягти з них цю вологу, що робить огірки більш хрусткими і менш рідкими. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
Сіль є природним консервантом, який може уповільнити процеси розкладання, такі як бактеріальна діяльність і окислення, що в кінцевому підсумку може привести до псування огірків. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і смак навіть після тривалого зберігання.
В огірках міститься речовина кукурбітацин, надлишок якого може зіпсувати смак овоча. Найбільше кукурбітацину міститься в шкірці, "попці", а також в листі рослини.
Перед вживанням з огірка зрізають кінчик з плодоніжкою, а м'якоть натирають сіллю, поки не з'явиться піна. Вона свідчить про те, що кукурбітацин розпадається.
Багато людей бачать у снах близьких, які вже пішли з життя. Чи означає це, що покійні намагаються передати нам послання? Деякі вірять, що це справді приховані знаки з потойбіччя. Однак психологи дають чітке пояснення, що ці сни - відображення наших вну...
Зрада - тема, про яку важко говорити вголос. Вона часто руйнує навіть найміцніші стосунки та залишає по собі біль, зневіру й сором. Чи можна запобігти цьому? Вчені стверджують: можна принаймні виявити критичний момент, коли ризик зради зростає найбільш...