
Натирання огірків сіллю - одна з найдавніших технік, яка досі широко використовується в домашній кулінарії, передають Патріоти України.
Це дуже популярно в певних колах, а деякі про це навіть не чули. Розглянемо три ключові причини натирання огірків сіллю.
Огірки містять багато води, і сіль допомагає витягти з них цю вологу, що робить огірки більш хрусткими і менш рідкими. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
Сіль є природним консервантом, який може уповільнити процеси розкладання, такі як бактеріальна діяльність і окислення, що в кінцевому підсумку може привести до псування огірків. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і смак навіть після тривалого зберігання.
В огірках міститься речовина кукурбітацин, надлишок якого може зіпсувати смак овоча. Найбільше кукурбітацину міститься в шкірці, "попці", а також в листі рослини.
Перед вживанням з огірка зрізають кінчик з плодоніжкою, а м'якоть натирають сіллю, поки не з'явиться піна. Вона свідчить про те, що кукурбітацин розпадається.
Коли справ стає надто багато, мозок переходить у режим перевантаження: складно зосередитися, падає мотивація, а навіть прості завдання починають дратувати. Парадоксально, але саме в такі моменти менше - означає більше. Ось сім простих способів підвищит...
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...