Натирання огірків сіллю - одна з найдавніших технік, яка досі широко використовується в домашній кулінарії, передають Патріоти України.
Це дуже популярно в певних колах, а деякі про це навіть не чули. Розглянемо три ключові причини натирання огірків сіллю.
Огірки містять багато води, і сіль допомагає витягти з них цю вологу, що робить огірки більш хрусткими і менш рідкими. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
Сіль є природним консервантом, який може уповільнити процеси розкладання, такі як бактеріальна діяльність і окислення, що в кінцевому підсумку може привести до псування огірків. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і смак навіть після тривалого зберігання.
В огірках міститься речовина кукурбітацин, надлишок якого може зіпсувати смак овоча. Найбільше кукурбітацину міститься в шкірці, "попці", а також в листі рослини.
Перед вживанням з огірка зрізають кінчик з плодоніжкою, а м'якоть натирають сіллю, поки не з'явиться піна. Вона свідчить про те, що кукурбітацин розпадається.
Якщо ви прагнете підтягнути тіло правильно, важливо звертатися до професіоналів, які знаються на нарощуванні сили та м’язів. Крім того, слід мати чіткі цілі та сформувати розпорядок, щоб уникнути щоденних сумнівів та зберегти дисципліну, передають Патр...
Кожна господиня знає, як складно буває очистити посуд чи кухонні поверхні від старого жиру. Навіть дорогі мийні засоби іноді виявляються безсилими проти цього завдання. Але не варто впадати у відчай - існують ефективні засоби, які допоможуть повернути ...