Натирання огірків сіллю - одна з найдавніших технік, яка досі широко використовується в домашній кулінарії, передають Патріоти України.
Це дуже популярно в певних колах, а деякі про це навіть не чули. Розглянемо три ключові причини натирання огірків сіллю.
Огірки містять багато води, і сіль допомагає витягти з них цю вологу, що робить огірки більш хрусткими і менш рідкими. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
Сіль є природним консервантом, який може уповільнити процеси розкладання, такі як бактеріальна діяльність і окислення, що в кінцевому підсумку може привести до псування огірків. Натерті сіллю огірки будуть зберігати свою свіжість і смак навіть після тривалого зберігання.
В огірках міститься речовина кукурбітацин, надлишок якого може зіпсувати смак овоча. Найбільше кукурбітацину міститься в шкірці, "попці", а також в листі рослини.
Перед вживанням з огірка зрізають кінчик з плодоніжкою, а м'якоть натирають сіллю, поки не з'явиться піна. Вона свідчить про те, що кукурбітацин розпадається.
Пропонуємо вам швидкий тест: все залежить від того, як ви спите. Оберіть на світлині позу, в якій ви спите найчастіше, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. . Деталі. Ви - закрита людина, але дуже сильна. Ви не любите гамір...
Характер людини можуть розкрити не тільки вчинки, але і будова тіла. Вважається, що форма долоні може розповісти, до чого схильний її власник в житті. Пропонуємо пройти легкий і цікавий тест з формою долоні, передають Патріоти України. . Деталі. Долоня...