Досвідчений автомеханік дав кілька порад, як скоротити витрати бензину вдвічі

Досвідчений автомеханік Скотті Кілмер, який має понад 55-річний досвід роботи, попередив водіїв, аби вони припинили робити три поширені помилки і скоротили таким чином витрати бензину у два рази. За його словами, водіям слід стежити за тиском у шинах та повітряним фільтром, якщо вони хочуть заощадити на бензині. Про це пише Daily Express.

"Якщо ви хочете зменшити витрату бензину, не використовуйте шахрайські гаджети, а скористайтеся порадами, які я вам тільки що показав. Сьогодні я збираюся показати вам, як зменшити витрату бензину у вашій машині, і це не за допомогою шахрайських пристроїв - не дайте себе обдурити", - заявив Кілмер в ролику на YouTube.

Кілмер попередив, що ринок рясніє пристроями, які обіцяють зменшити споживання бензину, що, за його словами, є повним шахрайством.

На щастя, є простіші та ефективніші способи заощадити на витраті бензину, які в довгостроковій перспективі принесуть набагато більше користі для автомобілів.

За словами Кілмера, серед "реальних речей", які ви можете зробити для зменшення споживання бензину, - це стежити за тиском у шинах.

"Переконайтеся, що тиск у ваших шинах правильний, якщо він неправильний, ваша шина матиме занадто велике тертя, що призведе до збільшення споживання бензину", - зазначив він.

Другим і не менш важливим фактором є догляд за повітряним фільтром, який слід регулярно чистити, щоб забезпечити надходження достатньої кількості повітря в двигун.

"Не використовуйте брудний повітряний фільтр. Ваша машина спалює тисячі кубічних футів повітря, ви не можете зупинити цей потік", - пояснив Кілмер.

Крім того, водіям слід приділяти увагу використанню свого автомобіля на помірній швидкості.

"Чим швидше обертається ваш двигун, тим більше палива він витрачає", - каже експерт.

І останнє, але не менш важливе, водіям рекомендується звертати увагу на те, наскільки захаращений їхній автомобіль, оскільки простір найкраще зменшує витрату палива.

"Чим меншу вагу ви несете, тим менша витрата бензину, тому, якщо ви хочете зменшити витрату бензину, не використовуйте шахрайські гаджети", - додав механік.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...