Досить мити посуд у муках - лайфхак із содою позбавить вас від страждань

Новорічні дні - пора святкових застіль та брудного посуду. На господинь чекатимуть гори немитих тарілок. Але є один корисний і дешевий лайфхак, який допоможе якісно розчинити жир, передають Патріоти України.

Професійний організатор свят із Нью-Йорка Керолайн (нікнейм @neat.caroline) відома у мережі TikTok своїми порадами щодо прибирання. Вона має аудиторію в понад 200 тисяч підписників, які радо користуються її методами.

Як використовувати соду

Щоб швидко і без проблем позбавитися пригорілого жиру на каструлях чи пательнях, Керолайн радить скористатися дієвим засобом – содою.

Брудний посуд варто посипати харчовою содою – так жир легко розчиниться.

Можна також наповнити каструлю водою, насипати у неї трохи харчової соди, поставити на плиту і зачекати, поки жир википить.

Сода – універсальний помічник у господарстві, яка завдяки своїм лужним властивостям легко розчинить бруд і жир. Її можна використовувати і як нейтралізатор неприємних запахів.

М’яка содова структура відчистить навіть глибокий застарілий жир, не залишаючи на посуді подряпин.

Якщо немитого посуду назбиралося дуже багато – просто киньте соду у наповнену раковину і зачекайте. Бруд розчиниться, і мити тарілки стане набагато простіше.

Не забувайте надягати гумові рукавички при використанні соди. Це захистить руки від пересушування.

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...