Як відомо, природні підживлення дуже позитивно впливають на рослини та збільшують урожай фруктів та овочів, передають Патріоти України.
Наприклад, гірчична макуха дуже корисна для картоплі. Одну столову ложку потрібно кинути у кожну лунку, щоб відлякати шкідників, вважають городники YouTube-каналу «Генеральський».
Після такої процедури можна буде забути про дротяника, який псує картоплю, погіршує її якість та термін зберігання. Підживлення також знезаражує ґрунт від патогенної мікрофлори, бореться з гнилями, фітофторозом.
В результаті внесення добрива листя картоплі стає зеленим, а в період цвітіння суцвіття виростають великі та повні. А плоди визрівають без вад.
Йдеться про гірчичну макуху, яка залишається після тиску й вичавки олії. Експерти також рекомендують для посилення ефекту додати у кожну лунку ложку деревної золи. Зола — джерело калію, заліза, фосфору та багатьох інших мікроелементів.
А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...
Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...