Як відомо, природні підживлення дуже позитивно впливають на рослини та збільшують урожай фруктів та овочів, передають Патріоти України.
Наприклад, гірчична макуха дуже корисна для картоплі. Одну столову ложку потрібно кинути у кожну лунку, щоб відлякати шкідників, вважають городники YouTube-каналу «Генеральський».
Після такої процедури можна буде забути про дротяника, який псує картоплю, погіршує її якість та термін зберігання. Підживлення також знезаражує ґрунт від патогенної мікрофлори, бореться з гнилями, фітофторозом.
В результаті внесення добрива листя картоплі стає зеленим, а в період цвітіння суцвіття виростають великі та повні. А плоди визрівають без вад.
Йдеться про гірчичну макуху, яка залишається після тиску й вичавки олії. Експерти також рекомендують для посилення ефекту додати у кожну лунку ложку деревної золи. Зола — джерело калію, заліза, фосфору та багатьох інших мікроелементів.
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...