Дрова горітимуть удвічі довше і даватимуть більше тепла - зимовий лайфхак для власників приватних будинків

У холодну пору року кожен господар думає над тим, як максимально утеплити свій дім. А ті, в кого є грубка чи камін, - ще й над тим, як зекономити дрова для опалення будинку, передають Патріоти України.

Простим лайфхаком поділилися belnovosti. Видання розкрило секрет, як зробити, щоб дрова горіли довше і при цьому давали більше тепла.

Швидко нагріти будинок допоможе правильна технологія розпалювання дров. Спершу вам потрібно визначити, скільки їх знадобиться для укладання в піч. Після цього треба щільно укласти дрова шарами у такій послідовності: великі поліна, середні, а зверху — найменші (щепки). Пам'ятайте, що між дровами не повинно бути жодних проміжків.

Після укладання дров у піч починайте їх розпалювати. Підпалюйте дрова зверху пірамідки, яка вийшла, адже маленькі скіпки почнуть гарно горіти і швидко наженуть температуру. Такий процес розпалювання буде довшим за звичайні методи, однак у будинку швидко потеплішає.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...