Дрова горітимуть утричі довше: Ось що для цього треба зробити

Дрова досить дорогі. Тому варто знати спосіб, як використовувати їх економно. Такий спосіб не вимагає багато зусиль, але дуже дієвий. Треба просто знати кілька правил. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.

Як продовжити час горіння дров

Для початку треба покласти дрова в піч правильним способом. Не варто закидувати абияк. Що менше кисню буде між дровами — то довшим буде горіння. Тому варто класти їх щільно.

Також треба класти спочатку великі дрова, а потім — менші. Скористайтеся принципом піраміди. Якщо дрова правильно складені, розпочинаємо розпалювати. Робити це варто спочатку підпалюючи верхні трісочки. Так можна розтягнути розпалення й активне горіння.

Річ у тім, що маленькі тріски дають температуру і швидко нагрівають кімнату чи приміщення. Потім вони підпалюють нижні дрова. Найкраще горять береза, сосна, акація. Найгірше — тополя, осика, вільха і верба.

Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

понеділок, 20 травень 2024, 9:12

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...

Перевірте себе! Наївність чи скептицизм: Тест у картинці визначить, наскільки ви довірливі

понеділок, 20 травень 2024, 8:12

Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...