Духовка більше не потрібна! Як приготувати неймовірно смачні вівсяні батончики на сніданок чи перекус

Приготуйте смачне і корисне вівсяне печиво без випічки. Це легко і просто. Багато часу теж не знадобиться. Ці батончики можна зробити заздалегідь і кілька днів снідати ними або перекушувати на роботі, в дорозі. Сподобається десерт і дітворі, адже він солодкий і смачний, передають Патріоти України.

Але найголовніше – ці батончики ви можете приготувати тільки з корисних продуктів, без шкідливих для здоров’я жирів. І ще – ви легко зможете замінювати і доповнювати інгредієнти, змінювати і удосконалювати смак десерту.

Продукти:

  • 250 г вівсяних пластівців;
  • 100 г меду;
  • 70 г вершкового масла;
  • 50 г цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • ванілін;
  • 80 г горіхів + насіння
  • 90 г чорносливу + журавлина
  • 80 г шоколаду.

Читайте також: 7 ідеальних соусів, які змусять забути про кетчуп і майонез

Як готувати:

  1. Форму застеляємо пергаментом.
  2. На суху сковороду викладаємо пластівці, насіння.
  3. Обсмажуємо кілька хвилин.
  4. Чорнослив, ізюм, інші сухофрукти промиваємо, заливаємо водою на 10-15 хв.
  5. Фрукти нарізаємо дрібно, кісточки видаляємо.
  6. Цукор, масло і мед ставимо на невеликий вогонь, готуємо кілька хвилин.
  7. Змішуємо медову масу з вівсянкою.
  8. Нарізаємо шоколад дрібними кубиками.
  9. З`єднуємо вівсянку, шоколад і порізані фрукти.
  10. Добре все перемішуємо.
  11. Викладаємо масу у форму.
  12. Ставимо в холодильник хоча б на дві години.

Смачного!

Допоможуть два натуральні засоби! Як позбутися цвілі і неприємного запаху у пральній машині

понеділок, 24 лютий 2025, 9:45

Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...