Душ засяє! Чим відмити ванну кімнату - прості лайфхаки

Душ є місцем, де чи не найчастіше накопичуються бактерії та з'являється пліснява. Щоб цього уникнути, важливо знати, як вчасно та ефективно відмити різні його частини, передають Патріоти України.

Так можна використовувати як професійні, так і домашні засоби, щоб привести душ в ідеальний вигляд. Особливу увагу слід приділити душовій лійці.

Щоб позбутися вапняного нальоту на душовій насадці, відкрутіть її і покладіть у ємність з оцтом. Вже за півгодини її буде набагато легше відмити. Щоб остаточно усунути забруднення, використовуйте стару зубну щітку.

Після виконаних маніпуляцій відполіруйте душову насадку м'якою сухою тканиною.Щоб прочистити злив у душі, підніміть сифон і приберіть волосся, що застрягло. Далі залийте в каналізацію суміш оцту та харчової соди і через півгодини змийте її великою кількістю окропу.

Приділіть увагу також плитці у душі. Спочатку змочіть затирку між плиткою максимально гарячою водою, щоб розм'якшити бруд, далі щедро нанесіть будь-який відповідний засіб для чищення. Залишіть його на 10 хвилин і пройдіться по швах зубною щіткою. Однак саму плитку так мити не варто, щоб уникнути подряпин. Змийте та протріть насухо серветкою з мікрофібри.

Якщо ви помітили в душі плісняву, в нагоді знову стане оцет. Залийте його в уражені пліснявою місця і потримайте півгодини, після чого ретельно обробіть зубною щіткою та змийте. Для цієї мети можна використовувати і воду з відбілювачем.

TerraHome: премиум мебель и аксессуары для вашего уюта на открытом воздухе

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:53

Жизнь на открытом воздухе становится всё более привлекательной, особенно когда речь идет о красиво оформленном пространстве. Компания TerraHome представляет собой воплощение роскошной и функциональной мебели для тех, кто ценит комфорт и стиль даже на с...

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...