Дуже актуально навесні! "Секретний" миючий засіб, який змусить ваші вікна сяяти - можна приготувати вдома

Як виявилося, є народний засіб, який допоможе відмити навіть найзабрудненіші вікна, пише theLime. А приготувати його можна із бюджетних компонентів своїми руками, передають Патріоти України.

Як приготувати засіб для миття вікон

Для приготування цього миючого засобу вам знадобляться: 2 склянки води, 1/4 склянки білого оцту, 1/4 склянки медичного спирту, 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю та кілька крапель ефірної олії (за бажанням).

Можна з’єднати всі інгредієнти прямо у пляшці з пульверизатором та ретельно збовтати. Потрібно, щоб крохмаль повністю розчинився. Можна додати в цей розчин улюблену ефірну олію, щоб надати засобу приємного аромату.

Коли засіб готовий, розпорошіть його на брудні вікна і протріть ганчіркою з мікрофібри або паперовими рушниками. З цим засобом плями швидко зійдуть, а ваші вікна сяятимуть чистотою, як новенькі.

Це справді працює! Найкращі природні засоби для видалення запаху у ванній кімнаті

середа, 8 травень 2024, 11:30

Неприємний запах у ванній кімнаті — це причина дискомфорту та збентеження, особливо коли до вас приходять гості. Навіть якщо ванна кімната гарно прибрана, небажані та стійкі запахи можуть залишатися, оскільки є приховані джерела таких проблем. Існують ...

Секретний рецепт: Картопля вийде ідеально хрусткою та золотистою

середа, 8 травень 2024, 11:28

Запечена картопля – це ідеальний гарнір до м'яса та риби. Але лише в тому разі, якщо шматочки виходять золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту обов'язково скористайтесь пропонованими лайфхаками. Про те, як приготувати ідеально хрустку картоп...