Дуже ароматна! Закуска із сала та часнику - рецепт національної української страви

Українська кухня славиться салом, з нього готується багато національних страв. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску із сала та часнику, яка стане чудовим доповненням багатьох страв, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сало свіже – 1 кг;
  • часник – 6 зубчиків;
  • кріп – пучок;
  • петрушка – пучок;
  • перець чорний мелений - 1 ч. л;
  • червоний мелений перець - щіпка;
  • сіль за смаком.

Пропорції можна змінювати в залежності від смакових уподобань. Готується закуска дуже швидко. Необхідно перемолоти на м'ясорубці або змішати у блендері всі інгредієнти. Покладіть готову масу у контейнер, закуску можна зберігати в холодильнику тривалий час.

Все просто! ТОП-4 перекуси, які знижують високий рівень холестерину

середа, 21 травень 2025, 7:39

При високому рівні холестерину необхідно ввести певні зміни у своєму звичному способі життя. Зокрема, варто зосередитись на регулярних фізичних навантаженнях, здорових напоях та правильному харчуванні, яке може допомогти знизити холестерин, передають П...

Народні прикмети на 21 травня. Що не можна робити у день пам'яті рівноапостольних Костянтина та Олени

середа, 21 травень 2025, 7:10

Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...