Українська кухня славиться салом, з нього готується багато національних страв. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску із сала та часнику, яка стане чудовим доповненням багатьох страв, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Пропорції можна змінювати в залежності від смакових уподобань. Готується закуска дуже швидко. Необхідно перемолоти на м'ясорубці або змішати у блендері всі інгредієнти. Покладіть готову масу у контейнер, закуску можна зберігати в холодильнику тривалий час.
Якщо одні господині сміливо використовують воду з-під крана для приготування страв чи напоїв, то інші готують лише на фільтрованій чи бутильованій воді. Та що робити, коли немає можливості фільтрувати воду чи купити бутильовану? ТСН розповідає, чи безп...
Хоча проблема зависокого тиску достатньо розповсюджена, не рідкісна й проблема низького тиску. Попри те, що він може залежати від багатьох чинників, дієта та певні продукти можуть допомогти нормалізувати стан. А крім цього, зменшення в раціоні кількост...