Дуже ароматна! Закуска із сала та часнику - рецепт національної української страви

Українська кухня славиться салом, з нього готується багато національних страв. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску із сала та часнику, яка стане чудовим доповненням багатьох страв, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сало свіже – 1 кг;
  • часник – 6 зубчиків;
  • кріп – пучок;
  • петрушка – пучок;
  • перець чорний мелений - 1 ч. л;
  • червоний мелений перець - щіпка;
  • сіль за смаком.

Пропорції можна змінювати в залежності від смакових уподобань. Готується закуска дуже швидко. Необхідно перемолоти на м'ясорубці або змішати у блендері всі інгредієнти. Покладіть готову масу у контейнер, закуску можна зберігати в холодильнику тривалий час.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...