Штрудель - це рулет з тонкого та ніжного тіста. Ця випічка з'явилася приблизно у 1696 році. Штрудель став популярним за часів Астро-Угорщини, саме тому він вважається однією з візитних карток Галичини, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Борошно - 250 г;
- Яйця -1 шт;
- Оцет - 2 краплі;
- Вода - 3/4 склянки;
- Сіль - 1/2 ч.л .;
- Рослинна олія - 1 ст.л.
Начинка:
- Вишні - 1 кг;
- Ванільний цукор - 20 г;
- Волоський горіх - 60 г;
- Крохмаль - 1 ст.л .;
- Кориця - 1 ч.л .;
- Цукор - 100 г;
- Білі сухарі - 2-3 ст.л .;
- Олія - 3 ст.л.
Приготування:
- Для приготування тіста необхідно просіяти борошно з сіллю. Потім додати масло, яйце, оцет і холодну воду. Замісити тісто.
- З тіста сформуйте кулю. Накрийте її рушником і залиште на годину в теплому місці.
- Розкачайте тісто, діаметром 27-28 сантиметрів. Круговими рухами розтягуйте його від центру до країв. Якщо у вас утворилися діри, закрийте їх тонкою латкою з тіста.
- Тісто посипте сухарями.
- Для приготування начинки необхідно прибрати кістки з вишень і додати до них цукор, дрібно нарізані волоські горіхи, крохмаль, корицю та ванільний цукор. Інгредієнти ретельно перемішайте.
- На тісто викладіть начинку та обережно згорніть його в рулет.
- Апетитний десерт слід змастити розтопленим вершковим маслом. Випікати штрудель потрібно в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин.
Штрудель готовий! Смачного!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...