
Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.
Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.
Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:
1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.
2. Викласти котлети та накрити пергаментом.
3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.
Котлети з гарбузом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.
2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.
3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.
4. Посмажити котлети.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...