Дуже "хитрий" метод:: Як посмажити соковиті та нежирні котлети без олії - лайфхак

Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.

Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.

Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:

1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.

2. Викласти котлети та накрити пергаментом.

3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.

Котлети з гарбузом

Інгредієнти:

  • фарш курячий (або індичий) – 240 г
  • гарбуз сирий натертий – 300 г
  • яйця – 1 шт
  • борошно – 4-5 ст. л.
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 3-4 зубчики
  • сіль, перець, спеції

Спосіб приготування:

1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.

2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.

3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.

4. Посмажити котлети.

Це може здивувати! Які фрукти та овочі потрібно їсти зі шкіркою

четвер, 23 січень 2025, 13:00

Хоча наші мами та бабусі вчили нас викидати шкірки від овочів та фруктів, існує шість продуктів, які чистити не потрібно, адже так вони містять більше поживних речовин, корисних для нашого організму. Про це розповідають в AllRecipes, передають Патріоти...

А ви це знали? Чому військові часто носять годинник навпаки

четвер, 23 січень 2025, 11:45

Носіння годинника на внутрішній стороні зап'ястя часто асоціюється з військовими та працівниками правоохоронних органів. Цей спосіб може здаватися незвичним для цивільних, але він має під собою ряд вагомих причин, що кореняться в тактичній необхідності...