Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.
Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.
Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:
1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.
2. Викласти котлети та накрити пергаментом.
3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.
Котлети з гарбузом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.
2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.
3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.
4. Посмажити котлети.
Крим,Чонгар, Снєгирьов Дмитро, російсько-українська війна, Війна, окупанти, Херсонська область, ЗСУ. ЗСУ тримають під вогневим контролем усе лівобережжя Херсонщини: окупанти розуміють, що їхнє південне угруповання затиснуте в кут, та намагаються щосили...
Кожне житло, навіть знімне, має свою атмосферу, свій настрій, запахи, звуки. Все це в тандемі відтворює загальну ауру житла і визначає, настільки затишно або незатишно в ньому буде мешканцям, передають Патріоти України. При цьому, дуже важливим момент...