Дуже "хитрий" метод:: Як посмажити соковиті та нежирні котлети без олії - лайфхак

Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.

Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.

Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:

1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.

2. Викласти котлети та накрити пергаментом.

3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.

Котлети з гарбузом

Інгредієнти:

  • фарш курячий (або індичий) – 240 г
  • гарбуз сирий натертий – 300 г
  • яйця – 1 шт
  • борошно – 4-5 ст. л.
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 3-4 зубчики
  • сіль, перець, спеції

Спосіб приготування:

1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.

2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.

3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.

4. Посмажити котлети.

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...

Що ви бачите на цій картинці? Ваша відповідь відкриє секрети підсвідомості

четвер, 9 жовтень 2025, 17:10

Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...