Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.
Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.
Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:
1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.
2. Викласти котлети та накрити пергаментом.
3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.
Котлети з гарбузом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.
2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.
3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.
4. Посмажити котлети.
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...