Класичні смажені котлети на сковороді - не надто вдала ідея для тих, хто худне чи дотримується правильного харчування. Але існує цікавий лайфхак, який допоможе посмажити соковиті та нежирні котлети і для цього знадобиться пергамент, передають Патріоти України.
Фудблогерка Ірина Лазун (iren.lazun) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом котлет з гарбузом, а також лайфхаком, який допоможе посмажити їх без олії.
Як посмажити не жирні та соковиті котлети без олії:
1. Розігріти сковороду та застелити її пергаментом. За бажанням під пергамент можна налити трохи води.
2. Викласти котлети та накрити пергаментом.
3. Смажити котлети з обох боків під кришкою до готовності.
Котлети з гарбузом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе, часник, цибулю подрібнити в блендері.
2. Гарбуз у сирому вигляді натерти на великій тертці.
3. Змішати усі інгредієнти та сформувати котлети.
4. Посмажити котлети.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...