Дуже легко й просто! Смачна картопляна запіканка з курятиною, сиром та грибами - домашній рецепт

Ароматна картопляна запіканка із соковитою курятиною та грибами – чудова ідея на обід. Не потрібно багато часу витрачати на кухні, адже смачна та ситна страва у вас буде на столі за 35 хвилин, передають Патріоти України.

Запашна запіканка сподобається усій вашій родині. Її швидко та легко приготувати в домашніх умовах. Для приготування страви використовуйте молоду картоплю, ніжне куряче філе, гриби та улюблений сир.

Як приготувати картопляну запіканку з курятиною та грибами

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2 – 3
  • Калорійність на 100 грамів: 153 ккал
  1. Картоплю помийте, почистіть, відваріть у каструлі з окропом.

Картопля/ Фото Unsplash

  1. Куряче філе помийте, обсушіть рушником, наріжте кубиками.

Куряче філе/ Фото Unsplash

  1. Гриби помийте, почистіть, наріжте кубиками.
  2. Цибулю почистіть, наріжте кільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
  3. Далі – обсмажте м'ясо, гриби.
  4. У форму викладіть шарами картоплю, цибулю, гриби, м'ясо, вилийте сметану, зверху тертий сир.
  5. Петрушку помийте, подрібніть ножем, викладіть зверху на запіканку.

Подрібнена петрушка/ Фото Unsplash

  1. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20 хвилин до готовності.
  2. Дістаньте з духовки готову запіканку, залиште для охолодження

Запіканка/ Фото Unsplash

  1. Розділіть на порції, викладіть на тарілку. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...