Дуже легко й просто! Смачна картопляна запіканка з курятиною, сиром та грибами - домашній рецепт

Ароматна картопляна запіканка із соковитою курятиною та грибами – чудова ідея на обід. Не потрібно багато часу витрачати на кухні, адже смачна та ситна страва у вас буде на столі за 35 хвилин, передають Патріоти України.

Запашна запіканка сподобається усій вашій родині. Її швидко та легко приготувати в домашніх умовах. Для приготування страви використовуйте молоду картоплю, ніжне куряче філе, гриби та улюблений сир.

Як приготувати картопляну запіканку з курятиною та грибами

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2 – 3
  • Калорійність на 100 грамів: 153 ккал
  1. Картоплю помийте, почистіть, відваріть у каструлі з окропом.

Картопля/ Фото Unsplash

  1. Куряче філе помийте, обсушіть рушником, наріжте кубиками.

Куряче філе/ Фото Unsplash

  1. Гриби помийте, почистіть, наріжте кубиками.
  2. Цибулю почистіть, наріжте кільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
  3. Далі – обсмажте м'ясо, гриби.
  4. У форму викладіть шарами картоплю, цибулю, гриби, м'ясо, вилийте сметану, зверху тертий сир.
  5. Петрушку помийте, подрібніть ножем, викладіть зверху на запіканку.

Подрібнена петрушка/ Фото Unsplash

  1. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20 хвилин до готовності.
  2. Дістаньте з духовки готову запіканку, залиште для охолодження

Запіканка/ Фото Unsplash

  1. Розділіть на порції, викладіть на тарілку. Смачного!

Ягоди будуть солодкими та соковитими: Яим удобрювати полуницю навесні для великого врожаю

вівторок, 24 травень 2022, 17:30

Багато дачників ставлять запитання, чим найкраще підгодувати полуницю навесні, щоби був хороший урожай великих і соковитих ягід. Відповідь досить проста - потрібно використовувати натуральні інгредієнти. Таке добриво в домашніх умовах може приготувати ...

Навчіться правильно садити дерева - і урожай зросте у рази: Лайфхаки від садівника

вівторок, 24 травень 2022, 17:15

есна - це чудовий час, щоб дати життя спраглим впустити своє коріння в землю молодим і наповненим соком саджанцям дерев. Але не кожен знає, як це зробити правильно, аби не нашкодити. Не біда, садівник Василь Іванюк пояснив, як то правильно зробити, пер...