Дуже небезпечні! ТОП-5 домашніх квітів, які треба тримати подалі від дитячої кімнати

Прекрасно, коли в домі є горщики з квітами. Вони допомагають не тільки прикрашати оселю, але й очищувати повітря. У дитячі кімнати також намагаються ставити вазонки, проте треба проявити обачність. Деякі рослини можуть бути небезпечними для дітей, передають Патріоти України.

Дифенбахія

Ця рослина більше споживає кисню для своєї життєдіяльності, ніж допомагає робити атмосферу здоровішою. Користі для дитячої кімнати точно не буде. Також у рослини токсичний сік.

Сукулент

Сукулент або троянда пустелі — отруйна для котів та собак. Тим паче не треба допускати, щоб в дитячій кімнаті розміщувалась подібна рослина.

Жасмин

Отруйності квітка не проявляє, але певні сорти є дуже сильні за ароматом. Саме тому в дітей можуть проявитися небажані реакції, навіть алергічні.

Герань

Одна з найрозповсюдженіших квіток серед домашніх вазонків. Має сильний аромат. Герань може спровокувати алергічні реакції.

Кактус

Головна небезпека кактуса полягає в тому, що він колючий. Отже, дитина може травмуватись. Кактуси краще тримати в інших приміщеннях. Вибирайте обачно рослини для дитячих кімнат. Краще перестрахуватися, ніж потім мати неприємні наслідки.

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...

Перевірте себе! Пройдіть тест і дізнайтеся, яка дитяча травма руйнує ваше життя

понеділок, 20 травень 2024, 13:08

Прекрасна весняна квітка може розповісти про ваш психологічний стан більше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам обрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає вам розправити крила і жити повним життям. Деталі. Усі ми таїмо в собі якісь психологічн...