Дуже незвичайно! Як приготувати прямі довгі яйця і здивувати гостей стравою

Хочете здивувати гостей за святковим столом або повеселити малюків на дитячому святі, вам точно варто приготувати прямі яйця. Процес простий іцікавий, давайте разом розберемося, , передають Патріоти України.

Вам знадобиться:

10 яєць.
Склянка.
Дві порожні металеві трубки.
Три миски.
Каструля з водою.



Готуємо прямі яйця:



Візьміть високий скляний стакан (можна використовувати ємність від френч-пресу), поставте його в каструлю з водою, притисніть кришкою або іншим вантажем, щоб стакан не спливав і включіть газ. Важливо, щоб стакан був опущений в воду і нагрівався поступово.

Поки вода закипає, візьміть 10 яєць і відокремте жовток від білка.


Одна миска для білків, друга для жовтків, а третя - робоча. Спочатку ви

відділяєте білок в робочу миску, потім переливає до інших білків, так якщо випадково зіпсуєте одне яйця, інші не постраждають.

Щипцями або іншим зручним пристосуванням дістаньте стакан, влийте білки і поставте назад в каструлю на повільний вогонь на 25-30 хвилин, щоб білки міцно схопилися.



Приготуйте порожнисту металеву трубку діаметром з жовток. Дістаньте склянку з білком з води і вставте трубку рівно посередині.

Дуже акуратно введіть трубку до упору і обережно дістаньте. У вас повинен вийти круглий отвір рівно посередині.

Злегка збийте жовток і влийте в готовий отвір.

Знову поставте стакан в каструлю на 25-30 хвилин під кришкою. У міру випаровування води з каструлі, підливайте нову.



Тепер настав найвідповідальніший момент: підбери трубку або стакан трохи меншого діаметру, ніж ємність з готовим яйцем. Повторіть процедуру, описану вище. Акуратно вставляємо порожнисту трубку всередину, так щоб захопити жовток і приблизно сантиметр білка.


Тиснемо до упору, прокручуємо і ВУАЛЯ! Пряме яйце готове! Воно всередині трубки або склянки, злегка струсіть і обережно діставайте на тарілку.

Яйця, приготовані таким способом, можна ідеально нарізати для бутербродів або

здивувати гостей незвичайною формою, подавши цілком. Єдиний мінус в даному способі готування, це час. Щоб приготувати пряме яйце вам буде потрібно від 1,5 до 2 годин. Зате результат точно не залишить нікого байдужим! Експериментуйте!

Секрет досвідчених господинь! Як зварити буряк лише за 5 хвилин

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:07

Балувати своїх домочадців оселедцем під шубою та іншими салатами, до складу яких входить варений буряк можна набагато частіше. Справа в тому, що коренеплід необов’язково варити по кілька годин на плиті. Досвідчені господині розкрили секрет приготування...

Оцінять всі! Як приготувати соус до шашликів, щоб було вдвічі смачніше

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:12

Магазинний кетчуп для шашликів можете взяти з собою на природу, але й домашній соус не забудьте приготувати. За цим рецептом це швидко, а ще він вам сподобається більше, ніж готовий кетчуп. Для приготування вам потрібні наступні компоненти:. Навіть роз...