"Цей продукт можна назвати найкращим доповненням до наваристого борщу, хорошою закускою для святкового столу. Вчені говорять про те, що щоденне його вживання сприятливо позначається на роботі мозку, а також сприяє схудненню. Йдеться про сало! Сьогодні я хочу розповісти вам про найкращий рецепт засолу сала - готовий продукт із задоволенням їдять навіть діти", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України. Цитуємо далі:
"Необхідні інгредієнти
Отже, для того, щоб приготувати сало за цим рецептом, необхідно підготувати такі продукти:
1 кілограм сала (я зазвичай використовую підчеревину);
1 літр чистої води;
200 грам солі;
100 грам цукру;
часник, лавровий лист і чорний перець горошком - за смаком.
Спосіб приготування
Для засолювання сала потрібно підібрати підходящу ємність, залити в неї воду, покласти спеції (крім часнику) і поставити на плиту. Відразу після того, як рідина почне кипіти, її потрібно прибрати з вогню і остудити.
В окремій ємності засипаємо сало подрібненим часником, а потім заливаємо приготованим розсолом. До кінця дня сало варто залишити в приміщенні при кімнатній температурі, а потім на добу переставити в холодильник.
Є у мене ще один секрет: після того, як пройде 24 години, я дістаю сало з посуду і перекладаю в каструлю, дно якої встеляю паперовими рушниками - це дозволяє видалити з продукту зайву рідину!".
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...