Рецепт дуже смачного пирога - картопляної шарлотки. Ситний, ароматний. Готується дуже легко - виходить апетитно і красиво, передають Патріоти України.
Інгредієнти
основа:
начинка:
Приготування
1. Для першої частини пирога, його основи, необхідно відварити картоплю і зробити пюре (повинно вийти 400 грамів), приготувати свинячий фарш, пів кілограма.
2. У фарш додаємо два жовтки, білки поки залишаємо осторонь, перець і сіль.
3. Картоплю відправляємо до м'яса і все добре і ретельно перемішуємо.
4. Решту білків збиваємо з дрібкою солі до стійких піків. Відправляємо білки до фаршу і ще раз добре перемішуємо.
5. Форму для запікання добре змастити вершковим маслом, потім присипати панірувальними сухарями. Розподіляємо фарш у формі.
6. Картоплю 400 грамів нарізати такими скибочками. Розподілити її встромляючи в фарш по колу з невеликим нахлистом, щоб у нас вийшла картопляна луска.
7. 1 яйце, столова ложка сметани і щіпка солі — все це збиваємо і отриманою сумішшю змащуємо картопля зверху, а для того, щоб у нас була смачна і хрустка скоринка зверху посипаємо сухарями.
8. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (близько 1 години). Прибираємо форму і даємо трохи охолонути.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Британський лікар і телеведучий Александр ван Хуґенхоук-Таллекен, відомий як доктор Xand, розповів, як правильний вибір температури під час прання може суттєво скоротити рахунки за електроенергію, передають Патріоти України. . В ефірі BBC Morning Live...
В Україні водіїв суворо карають за керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. За перше порушення загрожує штраф у 17 тисяч гривень і позбавлення прав на один рік. Але мало хто знає, що провалити тест можна навіть… залишаючись...