Рецепт дуже смачного пирога - картопляної шарлотки. Ситний, ароматний. Готується дуже легко - виходить апетитно і красиво, передають Патріоти України.
Інгредієнти
основа:
начинка:
Приготування
1. Для першої частини пирога, його основи, необхідно відварити картоплю і зробити пюре (повинно вийти 400 грамів), приготувати свинячий фарш, пів кілограма.
2. У фарш додаємо два жовтки, білки поки залишаємо осторонь, перець і сіль.
3. Картоплю відправляємо до м'яса і все добре і ретельно перемішуємо.
4. Решту білків збиваємо з дрібкою солі до стійких піків. Відправляємо білки до фаршу і ще раз добре перемішуємо.
5. Форму для запікання добре змастити вершковим маслом, потім присипати панірувальними сухарями. Розподіляємо фарш у формі.
6. Картоплю 400 грамів нарізати такими скибочками. Розподілити її встромляючи в фарш по колу з невеликим нахлистом, щоб у нас вийшла картопляна луска.
7. 1 яйце, столова ложка сметани і щіпка солі — все це збиваємо і отриманою сумішшю змащуємо картопля зверху, а для того, щоб у нас була смачна і хрустка скоринка зверху посипаємо сухарями.
8. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (близько 1 години). Прибираємо форму і даємо трохи охолонути.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...