Рецепт дуже смачного пирога - картопляної шарлотки. Ситний, ароматний. Готується дуже легко - виходить апетитно і красиво, передають Патріоти України.
Інгредієнти
основа:
начинка:
Приготування
1. Для першої частини пирога, його основи, необхідно відварити картоплю і зробити пюре (повинно вийти 400 грамів), приготувати свинячий фарш, пів кілограма.
2. У фарш додаємо два жовтки, білки поки залишаємо осторонь, перець і сіль.
3. Картоплю відправляємо до м'яса і все добре і ретельно перемішуємо.
4. Решту білків збиваємо з дрібкою солі до стійких піків. Відправляємо білки до фаршу і ще раз добре перемішуємо.
5. Форму для запікання добре змастити вершковим маслом, потім присипати панірувальними сухарями. Розподіляємо фарш у формі.
6. Картоплю 400 грамів нарізати такими скибочками. Розподілити її встромляючи в фарш по колу з невеликим нахлистом, щоб у нас вийшла картопляна луска.
7. 1 яйце, столова ложка сметани і щіпка солі — все це збиваємо і отриманою сумішшю змащуємо картопля зверху, а для того, щоб у нас була смачна і хрустка скоринка зверху посипаємо сухарями.
8. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (близько 1 години). Прибираємо форму і даємо трохи охолонути.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...