Дуже просто й смачно! Курячий холодець без желатину - покроковий рецепт

Холодець - це давня страва, яка готується з часів Київської Русі. Для її приготування можна вибирати будь-яке м'ясо, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Курячі спинки – 4 шт;
  • Курячі стегна – 2 шт;
  • Часник – 7 – 10 чубчиків;
  • Курячі лапки – 1 кг;
  • Сіль, перець, лавровий лист.

Приготування:

  1. Ретельно помийте всі інгредієнти та почистіть лапки.
  2. У 4-літрову каструлю додайте всі інгредієнти, крім часнику.
  3. Поставте варитися на сильний вогонь, після того, як бульйон закипить, зменшіть вогонь. Порада: варіть доти, поки м'ясо не почне відокремлюватися від кісточки.
  4. Дрібно наріжте часник.
  5. Після приготування м'яса необхідно позбутися кісточок.
  6. Бульйон потрібно процідити та залити їм м'якоть.
  7. Додайте часник і розлийте формами.
  8. Холодець поставте на ніч у холодильник.

Курячий холодець готовий! Смачного!

Ніколи не готуйте картоплю так - лікарі попереджають про ризики

понеділок, 7 липень 2025, 7:30

Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму...

Хіти тижня. Народні прикмети на 7 липня. Чого українці традиційно не робили цього дня, щоб не збідніти

понеділок, 7 липень 2025, 7:05

Християни східногообряду 7 липня за новим стилем вшановують преподобного Фому з Малеї та мучеників Перегріна, Євангела і Лукіана. За старим стилем сьогодні відзначали церковне свято Різдво Іоанна Предтечі та язичницьке Івана Купала. Свято Купала украї...