Найніжніші рубані курячі котлети, які просто тануть у роті. Дуже вдале поєднання продуктів, а соус чудово доповнює смак. Такі котлетки з курячого філе - прекрасне блюдо на вечерю або обід, передають Патріоти України.
Інгредієнти
соус
Приготування
1. Нарізати куряче філе маленькими кубиками.
2. Дрібно нарубати кріп. Натерти сир.
3. Додати майонез (сметану), яйце, крохмаль (або борошно), кріп, сир, сіль, перець, перемішати та залишити в холодильнику на 30-60 хвилин. Якщо немає часу, можна і відразу смажити.
4. Поки фарш маринується, зробимо соус для котлеток, щоб він встиг настоятися: змішаємо дрібно рубаний часник, кріп, лимонний сік, гірчицю, майонез (сметану), сіль, трохи цукру і чорний перець.
5. На добре прогрітій сковорідці обсмажити котлетки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смачного!
Ванна кімната - не лише місце для релаксу, а й ідеальний простір для кімнатних рослин. Постійна вологість, тепло й м’яке освітлення створюють умови, у яких деякі види почуваються навіть краще, ніж у вітальні. Вони не лише додають інтер’єру шарму, а й о...
Ви коли-небудь почувалися несправедливо звинуваченими чи збитими з пантелику через чужі слова? Це може бути газлайтинг - форма психологічної маніпуляції, яка змушує сумніватися у власній адекватності. Важливо знати, як правильно реагувати, щоб не дати ...