Найніжніші рубані курячі котлети, які просто тануть у роті. Дуже вдале поєднання продуктів, а соус чудово доповнює смак. Такі котлетки з курячого філе - прекрасне блюдо на вечерю або обід, передають Патріоти України.
Інгредієнти
соус
Приготування
1. Нарізати куряче філе маленькими кубиками.
2. Дрібно нарубати кріп. Натерти сир.
3. Додати майонез (сметану), яйце, крохмаль (або борошно), кріп, сир, сіль, перець, перемішати та залишити в холодильнику на 30-60 хвилин. Якщо немає часу, можна і відразу смажити.
4. Поки фарш маринується, зробимо соус для котлеток, щоб він встиг настоятися: змішаємо дрібно рубаний часник, кріп, лимонний сік, гірчицю, майонез (сметану), сіль, трохи цукру і чорний перець.
5. На добре прогрітій сковорідці обсмажити котлетки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смачного!
Якщо ви давно шукаєте простий спосіб підтримати здоров’я без складних дієт і дорогих суперфудів, варто звернути увагу на ківі. Цей фрукт часто залишається поза увагою, хоча має надзвичайно потужний вплив на організм, передають Патріоти України. Регуляр...
Сало смачне саме по собі. А намазка з нього виходить справді делікатесна. Готується вона так просто й швидко, що ви здивуєтеся. Подавайте її із чорним хлібом до борщу. І будете почуватися, як у ресторані. Це смачно так, що не відірватись, передають Пат...