Найніжніші рубані курячі котлети, які просто тануть у роті. Дуже вдале поєднання продуктів, а соус чудово доповнює смак. Такі котлетки з курячого філе - прекрасне блюдо на вечерю або обід, передають Патріоти України.
Інгредієнти
соус
Приготування
1. Нарізати куряче філе маленькими кубиками.
2. Дрібно нарубати кріп. Натерти сир.
3. Додати майонез (сметану), яйце, крохмаль (або борошно), кріп, сир, сіль, перець, перемішати та залишити в холодильнику на 30-60 хвилин. Якщо немає часу, можна і відразу смажити.
4. Поки фарш маринується, зробимо соус для котлеток, щоб він встиг настоятися: змішаємо дрібно рубаний часник, кріп, лимонний сік, гірчицю, майонез (сметану), сіль, трохи цукру і чорний перець.
5. На добре прогрітій сковорідці обсмажити котлетки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...