
Найніжніші рубані курячі котлети, які просто тануть у роті. Дуже вдале поєднання продуктів, а соус чудово доповнює смак. Такі котлетки з курячого філе - прекрасне блюдо на вечерю або обід, передають Патріоти України.
Інгредієнти
соус
Приготування
1. Нарізати куряче філе маленькими кубиками.
2. Дрібно нарубати кріп. Натерти сир.
3. Додати майонез (сметану), яйце, крохмаль (або борошно), кріп, сир, сіль, перець, перемішати та залишити в холодильнику на 30-60 хвилин. Якщо немає часу, можна і відразу смажити.
4. Поки фарш маринується, зробимо соус для котлеток, щоб він встиг настоятися: змішаємо дрібно рубаний часник, кріп, лимонний сік, гірчицю, майонез (сметану), сіль, трохи цукру і чорний перець.
5. На добре прогрітій сковорідці обсмажити котлетки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смачного!
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...