
Господині знають, скільки часу забирає приготування дріжджового тіста. Його потрібно добре вимішати, дати час на опару, передають Патріоти України.
Ділимося рецептом швидкого дріжджового тіста від відомої української блогерки. Пиріжки з такого тіста виходять м'якими, не черствіють на наступний день. І начинку можна використовувати будь-яку
Як приготувати швидке дріжджове тісто
От і все, випікайте чи смажте пиріжки з будь-якою начинкою.
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...
Українці можуть вигідно купувати чи продавати купюри долара завдяки регулярному моніторингу ситуації на валютному ринку. В листопаді американська валюта продовжила дорожчати, хоча відслідковувалися певні ознаки низхідної тенденції. Сайт Новини.LIVE роз...