Дуже складна головоломка! На цій фотографії рятувальники шукають собаку, чи зможете знайти її ви?

Екіпажі берегової охорони Дорсета були відправлені на пошуки собаки, яка впала зі скелястого мису неподалік бухти Лулворт, передають Патріоти України.

Кажуть, що китайський блакитний шарпей зник з поля зору своїх власників і спіткнувся об скелястий край скелі. Тоді власники не змогли його знайти. На місце події були викликані бригади берегової охорони, які розпочали пошуки зниклого собаки.

Але не переживайте собака замаскувався і був цілим і неушкодженим. Якщо ви знайдете цього собаку, то можете сміливо йти працювати рятувальником, ви дуже уважна людина. Якщо знайти у вас не вийде, не засмучуйтесь, підказка буде нижче.

.

.

.

.

.

.

.

.


Бригади фахівців знайшли собаку та доставили її назад на вершину скелі, де вона возз'єдналася зі своїми власниками. Працівник берегової охорони каже: "Власникам були надані поради з безпеки, і ми закликаємо представників громадськості завжди тримати своїх собак на жорсткому повідку, коли гуляєте прибережними стежками, особливо там, де маршрут проходить близько до краю скелі".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...