Дуже складна оптична ілюзія! Лише генії можуть знайти приховану помилку на зображенні дерева

Нова головоломка змусила людей чухати голови, оскільки лише справжній геній може вирішити її всього за шість секунд. Люди були приголомшені хитромудрою оптичною ілюзією із зображенням дерева, передають Патріоти України.

Як пише Dailystar, у новій головоломці люди шукають приховану помилку на зображенні дерева. З першого погляду може здатися, що головоломка є доволі простою для вирішення, проте її потрібно вирішити лише за шість секунд. І ось тут у багатьох можуть виникнути складнощі.

Так, на ілюстрації, опублікованій наJagran Josh, зображені різнокольорові груші, що ростуть на дереві. Деякі груші видно чітко, а деякі – сховалися за листочками. І десь на зображенні також є помилка, яку досить складно знайти. Спробуйте якнайшвидше її помітити.

Підказка: якщо вам важко, спробуйте спочатку зосередитися на нижній частині зображення. Тримайте очі на ньому досить довго, тоді ви зможете побачити дивний предмет, захований у листі.








Правильна відповідь: у лівому нижньому куті за листочками заховане щось схоже на золотий дзвіночок.


Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...