Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців - кабачкову ікру. Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю, передають Патріоти України.
Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.
Етапи приготування:
Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.
Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...