
Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців - кабачкову ікру. Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю, передають Патріоти України.
Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.

Етапи приготування:
Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.
Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...
Вчені підтверджують: навіть коротка прогулянка позитивно впливає на здоров’я мозку, передають Патріоти України. Порада експертів: навіть коротка прогулянка навколо кварталу щодня допомагає підтримувати мозок у тонусі. Сидячий спосіб життя шкодить не ли...