Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців - кабачкову ікру. Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю, передають Патріоти України.
Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.
Етапи приготування:
Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.
Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...
Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...