Дуже смачна кабачкова ікра за 40 хвилин: Покроковий рецепт від Клопотенка

Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців - кабачкову ікру. Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю, передають Патріоти України.

Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.

Етапи приготування:
Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.
Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.
Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

Це може здивувати! ТОП-10 вуглеводних продуктів, які не провокують набір зайвої ваги

субота, 18 січень 2025, 23:10

Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...

Дуже старять! Яких кольорів помади варто уникати жінкам після 40

субота, 18 січень 2025, 19:05

Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...