До картоплі чи бутерброда хрусткий духмяний огірок - літня радість. Нагадуємо рецепт, раптом, ви його забули з минулого сезону, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Огірки промийте, просушіть та відріжте кінці. Можна розрізати на 4 частини, якщо попалися великі. Складіть їх в міцний пакет.
Кріп також треба помити, щоб не було піску та бруду. Просушіть його паперовими серветками. В пакет треба закладати суху зелень та подрібнену. Часник поріжте на кілька частин.
В пакет покладіть сіль, цукор, духмяний перець. Зав’яжіть пакет та потрусіть, щоб компоненти розподілилися. За 4 години огірки будуть готові до споживання. Смачного!
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...