Дуже смачно! Апетитна закуска з лаваша та скумбрії - всі гості охнуть за столом

Улюблена тема, як з простих продуктів приготувати щось смачне! І головний мій помічник, лаваш, у який можна легко і смачно загорнути все що є під рукою, передають Патріоти України.

Звичайно ж у цьому рецепті скумбрію домашнього копчення можна замінити на будь-яку іншу рибку, від червоної до філе оселедця. Тут сама ідея хороша!

Інгредієнти

  • картопля 350 грамів
  • лаваш 2 аркуші
  • вершкове масло 20 грамів
  • зелень кропу
  • зелена цибуля
  • вершковий сир 150 грамів
  • скумбрія копчена 1 шт.

Приготування

1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, додаємо вершкове масло (воду злити), зелень кропу.

2. Поки картопля гаряча, готуємо пюре (пробуємо і за смаком можна додати сіль і перець).

3. Як тільки картопляне пюре охолоне можна продовжувати. На половину лаваша розподіляємо вершковий сир (у мене великі листи лаваша), після чого складаємо лаваш вдвічі (невеликий аркуш накриваємо другим).

4. Тепер на листковий лаваш наносимо рівним шаром картоплю, край залишаємо і промажемо вершковим сиром.

5. Розбираємо копчену скумбрію на шматочки та розподіляємо по лавашу (добре вибирайте кістки). Загортаємо щільний рулет, всіх продуктів вистачає на два однакових рулети.

6. Край за рахунок вершкового сиру добре прилипає. Готовим рулетам даємо полежати (просочитися) в холодильнику мінімум 30 хвилин, а краще пару годин. Відмінно нарізається, виглядає апетитно (не розвалюється), а головне дуже смачно!

Всі смачні подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...