Дуже смачно! Апетитна закуска з лаваша та скумбрії - всі гості охнуть за столом

Улюблена тема, як з простих продуктів приготувати щось смачне! І головний мій помічник, лаваш, у який можна легко і смачно загорнути все що є під рукою, передають Патріоти України.

Звичайно ж у цьому рецепті скумбрію домашнього копчення можна замінити на будь-яку іншу рибку, від червоної до філе оселедця. Тут сама ідея хороша!

Інгредієнти

  • картопля 350 грамів
  • лаваш 2 аркуші
  • вершкове масло 20 грамів
  • зелень кропу
  • зелена цибуля
  • вершковий сир 150 грамів
  • скумбрія копчена 1 шт.

Приготування

1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, додаємо вершкове масло (воду злити), зелень кропу.

2. Поки картопля гаряча, готуємо пюре (пробуємо і за смаком можна додати сіль і перець).

3. Як тільки картопляне пюре охолоне можна продовжувати. На половину лаваша розподіляємо вершковий сир (у мене великі листи лаваша), після чого складаємо лаваш вдвічі (невеликий аркуш накриваємо другим).

4. Тепер на листковий лаваш наносимо рівним шаром картоплю, край залишаємо і промажемо вершковим сиром.

5. Розбираємо копчену скумбрію на шматочки та розподіляємо по лавашу (добре вибирайте кістки). Загортаємо щільний рулет, всіх продуктів вистачає на два однакових рулети.

6. Край за рахунок вершкового сиру добре прилипає. Готовим рулетам даємо полежати (просочитися) в холодильнику мінімум 30 хвилин, а краще пару годин. Відмінно нарізається, виглядає апетитно (не розвалюється), а головне дуже смачно!

Всі смачні подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...