Улюблена тема, як з простих продуктів приготувати щось смачне! І головний мій помічник, лаваш, у який можна легко і смачно загорнути все що є під рукою, передають Патріоти України.
Звичайно ж у цьому рецепті скумбрію домашнього копчення можна замінити на будь-яку іншу рибку, від червоної до філе оселедця. Тут сама ідея хороша!
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, додаємо вершкове масло (воду злити), зелень кропу.
2. Поки картопля гаряча, готуємо пюре (пробуємо і за смаком можна додати сіль і перець).
3. Як тільки картопляне пюре охолоне можна продовжувати. На половину лаваша розподіляємо вершковий сир (у мене великі листи лаваша), після чого складаємо лаваш вдвічі (невеликий аркуш накриваємо другим).
4. Тепер на листковий лаваш наносимо рівним шаром картоплю, край залишаємо і промажемо вершковим сиром.
5. Розбираємо копчену скумбрію на шматочки та розподіляємо по лавашу (добре вибирайте кістки). Загортаємо щільний рулет, всіх продуктів вистачає на два однакових рулети.
6. Край за рахунок вершкового сиру добре прилипає. Готовим рулетам даємо полежати (просочитися) в холодильнику мінімум 30 хвилин, а краще пару годин. Відмінно нарізається, виглядає апетитно (не розвалюється), а головне дуже смачно!
Всі смачні подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.
Приємного апетиту!
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...