Дуже смачно! Апетитна закуска з лаваша та скумбрії - всі гості охнуть за столом

Улюблена тема, як з простих продуктів приготувати щось смачне! І головний мій помічник, лаваш, у який можна легко і смачно загорнути все що є під рукою, передають Патріоти України.

Звичайно ж у цьому рецепті скумбрію домашнього копчення можна замінити на будь-яку іншу рибку, від червоної до філе оселедця. Тут сама ідея хороша!

Інгредієнти

  • картопля 350 грамів
  • лаваш 2 аркуші
  • вершкове масло 20 грамів
  • зелень кропу
  • зелена цибуля
  • вершковий сир 150 грамів
  • скумбрія копчена 1 шт.

Приготування

1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, додаємо вершкове масло (воду злити), зелень кропу.

2. Поки картопля гаряча, готуємо пюре (пробуємо і за смаком можна додати сіль і перець).

3. Як тільки картопляне пюре охолоне можна продовжувати. На половину лаваша розподіляємо вершковий сир (у мене великі листи лаваша), після чого складаємо лаваш вдвічі (невеликий аркуш накриваємо другим).

4. Тепер на листковий лаваш наносимо рівним шаром картоплю, край залишаємо і промажемо вершковим сиром.

5. Розбираємо копчену скумбрію на шматочки та розподіляємо по лавашу (добре вибирайте кістки). Загортаємо щільний рулет, всіх продуктів вистачає на два однакових рулети.

6. Край за рахунок вершкового сиру добре прилипає. Готовим рулетам даємо полежати (просочитися) в холодильнику мінімум 30 хвилин, а краще пару годин. Відмінно нарізається, виглядає апетитно (не розвалюється), а головне дуже смачно!

Всі смачні подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...