Дуже смачно! Ароматне печиво з плавленого сиру - цікавий рецепт

У результаті ви отримаєте величезну миску печива, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сирок плавлений — 200 г;
  • борошно — 200 г;
  • яйце — 1 шт;
  • масло вершкове — 80 г;
  • цукор — 5 г;
  • сіль — щіпка;
  • розпушувач — 1 ч. л;
  • кунжут — 40 г.

Приготування:

  1. Натираємо сирок на крупній тертці, додаємо цукор, сіль і збите яйце.
  2. Додаємо розтоплене вершкове масло і вимішуємо.
  3. Змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і додаємо в масу, вимішуємо тісто. При необхідності додаємо трохи борошна.
  4. Ділимо тісто на 2 частини і розкачуємо кожну в тонкий пласт.
  5. Звертаємо пласти в рулети і нарізаємо невеликими шматочками. Шматочки злегка притискаємо.
  6. Викладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом і посипаємо кунжутом.
  7. Випікаємо при 180 С протягом 15 хвилин.
  8. Можна посипати печиво не кунжутом, а сухим маком.
  9. За бажанням додаємо більше солі і ви отримаєте смачну закуску до пива або до салатів.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...