
У результаті ви отримаєте величезну миску печива, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- сирок плавлений — 200 г;
- борошно — 200 г;
- яйце — 1 шт;
- масло вершкове — 80 г;
- цукор — 5 г;
- сіль — щіпка;
- розпушувач — 1 ч. л;
- кунжут — 40 г.
Приготування:
- Натираємо сирок на крупній тертці, додаємо цукор, сіль і збите яйце.
- Додаємо розтоплене вершкове масло і вимішуємо.
- Змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і додаємо в масу, вимішуємо тісто. При необхідності додаємо трохи борошна.
- Ділимо тісто на 2 частини і розкачуємо кожну в тонкий пласт.
- Звертаємо пласти в рулети і нарізаємо невеликими шматочками. Шматочки злегка притискаємо.
- Викладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом і посипаємо кунжутом.
- Випікаємо при 180 С протягом 15 хвилин.
- Можна посипати печиво не кунжутом, а сухим маком.
- За бажанням додаємо більше солі і ви отримаєте смачну закуску до пива або до салатів.
Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Психологічні тести, що визначають особистість, є потужним інструментом для самопізнання, допомагаючи краще зрозуміти власні внутрішні мотиви та поведінкові патерни. Вони корисні, оскільки можуть розкрити приховані риси характеру, про які ми самі не зав...