Вирішили побалувати близьких смачними і корисними дерунами. Ми розповімо неймовірний рецепт, який готувати дуже швидко та мити плиту потім не потрібно, зазначають Патріоти України.
За таким рецептом готували ще наші бабусі. Рецепт класичних дерунів знають всі, але щоб здивувати своїх рідних, треба додати всього два інгредієнти.
Попередньо розігріваємо духовку до 180 - 200 градусів.
Картоплю, цибулю миємо й чистимо. Якщо немає кухонного комбайна, то натираємо картоплю на тертці. Далі подрібнюємо цибулю. Можна в блендері або натерти на тертці.
Натерту картоплю варто залити на 15 хвилин холодною водою, щоб вийшов весь крохмаль.
Зливаємо воду і додаємо в картоплю розтоплене вершкове масло 1 столову ложку, цибулю, яйця і добре перемішуємо.
Натираємо на дрібній тертці сир і відправляємо в тісто для дерунів.
Добре перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.
Деко застилає папером для випічки або змащуємо маслом, кому як зручно.
Формуємо руками невеликі коржі, бажано овальні та викладаємо на деко.
Запікаємо в духовці наші деруни до золотистої скоринки, приблизно 40 хвилин.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...