Окрошка-це універсальний кулінарний продукт, який може бути супом, аперитивом або холодною закускою. У складі продукту зелень, свіжі овочі і яйця, що робить його джерелом корисних вітамінів і мінералів. Збалансована кількість білків, жирів і вуглеводів в класичному рецепті окрошки - секрет легкозасвоюваності продукту, зазначають Патріоти України.
Вам знадобиться:
Покрокове приготування:
Калорійність окрошки від 60 до 80 калорій. Щоб зменшити кількість калорій і зробити продукт більш корисним, ковбасу можна замінити курячим філе або індичкою. Окрошка з м'ясом на квасі стане чудовим блюдом для тих, хто стежить за вагою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСмачна окрошка-рецепт на різних основах
Правильний вибір квасу допоможе розкрити і доповнити смак кожного інгредієнта.
Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....
У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...