
Окрошка-це універсальний кулінарний продукт, який може бути супом, аперитивом або холодною закускою. У складі продукту зелень, свіжі овочі і яйця, що робить його джерелом корисних вітамінів і мінералів. Збалансована кількість білків, жирів і вуглеводів в класичному рецепті окрошки - секрет легкозасвоюваності продукту, зазначають Патріоти України.
Вам знадобиться:
Покрокове приготування:
Калорійність окрошки від 60 до 80 калорій. Щоб зменшити кількість калорій і зробити продукт більш корисним, ковбасу можна замінити курячим філе або індичкою. Окрошка з м'ясом на квасі стане чудовим блюдом для тих, хто стежить за вагою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСмачна окрошка-рецепт на різних основах
Правильний вибір квасу допоможе розкрити і доповнити смак кожного інгредієнта.
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...